TIOR

Lungimea livingului - din impediment in oportunitate I

Amenajarea unui living lung și totodată îngust îți poate crea probleme. Acest lucru se întâmplă numai în cazul în care nu cunoști trucurile prin care poți obține și intimitate și zone de lucru. Îți vom dezvălui metode pentru divizarea spațiului din living și sporirea funcționalității fiecărei zone din casă.

Camera cu musafiri

Încerci să amenajezi un living, însă nu știi de unde să începi. Specialiștii în home design îți recomandă să analizezi mai întâi ce activități îți dorești să desfășori în respectiva cameră. Fiind vorba despre un living, aici vei sta împreună cu familia sau îți vei invita prietenii și cunoștințele. Poți lua în calcul în ce fel vei alege să folosești scaunele sau fotoliile astfel încât participanții la o întâlnire să nu fie nici mult prea apropiați, dar nici la distanțe considerabile.

Living dublu

Există situații în care cea mai eficientă metodă de a scoate în evidență în mod pozitiv livingul îngust și lung este să împarți spațiul în două. Această divizare îți va permite să amenajezi separat cele două spații, fără a fi nevoit să renunți la mobilierul de dimensiuni normale. Mai mult decât atât, livingul dublu îți va oferi posibilitatea de a personaliza fiecare spațiu obținut pentru a putea desfășura activități diferite.

Canapea în opoziție

Un living amenajat pe lungimea sa necesită mai mult de o canapea. Dacă apelezi la separarea spațiului, două canapele pot fi poziționate spate în spate, opoziția lor creând zone diferite de relaxare. Păstrând aceași notă cromatică, încăperea nu va părea aglomerată, dimpotrivă. Fiecare dintre cele două canapele poate avea fotoliile aferente pentru a nu ține musafirii în picioare sau a fi nevoit să improvizezi un scaun la fața locului.

Design comun

Alegerea unor covoare potrivite, a unei tapițerii comune și a acelorași tonuri de lemn vor unifica spațiul. În ciuda împărțirii pieselor de mobilier, celalalte elemente de design vor crea un spațiu comun printr-un vizual atractiv. Uși de acces sunt necesare de ambele părți ale livingului culoar. Accesul dublu va permite o circulație facilă prin amenajarea a două intrări ale camerei.

Sursa foto: houzz.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.27 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI