TIOR

Livingul – locul de joaca al intregii familii

Livingul este, într-adevăr, spaţiul din casă unde întreaga familie petrece cel mai mult timp liber unită. Prin urmare, trebuie amenajat corespunzător. Cum amenajezi livingul în cel mai bun cu putinţă pentru tine şi familia ta? Noi vom puncta câteva criterii după care poţi amenaja acest spaţiu în modul optim sau pentru a verifica eficienţa diferitelor spaţii unde tu şi familia ta puteţi petrece timp de calitate împreună.

 

Living multifuncţional

 

Nu este obligatoriu să faceţi cu toţii acelaşi lucru, chiar dacă sunteţi cu toţii în aceeaşi cameră. Poate livingul este, de fapt, o zonă open space, care uneşte livingul şi bucătăria şi, între timp, într-un colţ este amenajat şi un spaţiu de lucru. Astfel, cineva se poate uita la televizor, cineva poate croşeta, cineva poate găti şi cineva lucra sau îşi poate face temele.

 

Senzaţii împărtăşite

 

Faptul că rămâneţi împreună câteva ore pe zi vă va ajuta să socializaţi mai bine unii cu ceilalţi şi, cine ştie, poate creaţi diferite amintiri, fie ele cât de mărunte. Mirosurile, melodiile şi detaliile vizuale vor ajuta la a-ţi aminti de fiecare moment care a avut un impact oarecare asupra ta.

 

Este recomandat să petreceţi cât mai multe momente împreună, mai ales dacă apare şi şansa să vă îmbunătăţiţi starea de spirit, să vă ajutaţi la teme sau la gătit. Împărtăşeşte cât mai multe clipe cu cei dragi ca să puteţi să vă amintiţi de ele atunci când veţi fi separaţi sau ca să vă puteţi crea glumele private.

 

Câte ceva pentru fiecare din familie

 

Aşa cum notam mai sus, fiecare membru al familiei va întreprinde câte o activitate specifică şi va avea, deci, nevoie de diferite instrumente şi piese de mobilier. Gândeşte-te la toate acestea înainte de a cumpăra mobila şi accesoriile pentru living şi apoi fă cumpărăturile în funcţie de orarul şi preocupările celor din familie.

 

Liber de voie în fiecare cameră

 

Analizează imaginile din galeria foto şi vezi cât de relaxantă arată fiecare încăpere în parte. În final, într-o casă pentru o familie, chiar dacă uşile mai stau şi închise din când în când, nu înseamnă că există cu adevărat un loc de "pe aici nu se trece". Prin urmare, toate camerele trebuie să fie cât mai primitoare şi, pe lângă spaţiul rezervat celui care petrece majoritatea timpului în fiecare cameră, trebuie să existe şi măcar un loc de şezut pentru ceilalţi.

 

De exemplu, în camera copilului (citeşte mai mult despre amenajarea camerei copilului aici), e bine să fie un balansoar sau un fotoliu unde părinţii se vor aşeza şi vor citi povestea dinainte de culcare, în dormitorul părinţilor va exista o banchetă unde se vor copiii ca să se plângă de răutăţile făcute de surori sau fraţi şi aşa mai departe.

 

Sursa foto: freshome.com, heycheese.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI