TIOR

Living partial colorat

În living poţi amenaja oricum îţi tună prin cap căci, aşa cum notam şi în alte materiale de aici, livingul este cea mai permisivă cameră. Ai loc aici şi pentru cuminţenii, şi pentru lucruri clasice, şi pentru colecţii, şi pentru idei trăznite care au nevoie de multă îndrăzneală pentru a fi puse în practică.

 

Pentru cei care vor să aibă un living un pic altfel recomandăm decorarea livingului cu orice fel de decoraţiuni şi cu un perete vopsit într-o altă culoare decât restul pereţilor. Uite cam aşa...

 

Joaca de-a păunul

 

Păunii sunt coloraţi şi delicaţi, dar, dincolo de aparenţa aceasta, toate culorile pe care le poartă penajul lor şi ţinuta pe care o adoptă le dă un aer admirabil. Poate nu îţi plac păsările ca atare, însă acest lucru nu trebuie să te oprească să îţi amenajezi livingul într-un mod opulent dacă asta îţi doreşti. Alege nuanţa potrivită de albastru, zugrăveşte aşa un perete întreg şi accesorizează după gust!

 

Zile însorite pe dinăuntru

 

Indiferent de vremea de afară tu poţi avea în fiecare zi soarele în casa ta dacă îţi zugrăveşti un perete în galben şi îl asortezi cum trebuie. Iar prin asortare, de data aceasta, nu ne referim numai la culori, ci şi la formele decoraţiunilor din cameră şi la păstrarea unei lumini cât mai puternice în această încăpere, pentru ca peretele galben să ofere maximumul de energie pe care îl poate oferi.

 

O porţie de prospeţime

 

Proaspăt şi calm – iată ce impresie ar oferi privitorilor săi un perete albastru deschis (poate chiar o nuanţă pastelată de turcoaz). Unul dintre avantajele pe care le au pastelurile este faptul că le poţi combina cu orice altă culoare, oricât de intensă ori de picantă ar părea ea singurică. De exemplu, poţi alege un fotoliu roşu aprins pentru livingul tău, iar ochii se pot odihni pe îndelete plimbându-se pe peretele opus, zugrăvit într-o nuanţă de albastru pastelat.

 

Pictat de mână

 

Întotdeauna vor exista şi oamenii care vor ca totul să fie personalizat şi să se vadă. Dacă eşti dintre aceştia, fii convins(ă) că un desen mural îţi asigură doza de unicitate, căci orice este lucrat de mână este unic şi nu poate fi reprodus întocmai, indiferent cât de mare ar fi efortul.

 

Latura întunecată

 

Fiecare dintre noi avem şi o latură întunecată, însă unii nu vor să şi-o arate. Pentru ceilalţi, o cameră sau, mai bine zis, un living unde un perete este bleumarin şi cu accente de un maro închis ar putea arăta chiar promiţător. Desigur, restul camerei va avea nevoie de elemente colorate cât mai deschis, precum şi de corpuri de iluminat eficiente (aşezate strategic, nu neapărat foarte multe sau foarte mari).

 

Un altfel de cer

 

Este adevărat că de data aceasta se poate observa o preferinţă pentru imaginile şi recomandările cu nuanţe de albastru, dar uite cât de frumos este peretele de un azur pur (peretele colorat din ultima imagine din galeria foto)!

 

Desigur, tu poţi alege orice culoare îţi doreşti pentru livingul tău! Iar dacă te interesează mai multe sugestii despre amenajarea livingului, caută aici.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI