TIOR

Living fara canapea – reteta decorativa in spatii mici

Uneori ne confruntăm cu problema metrilor pătrați utili în cele mai noi case de vânzare. Oricât ar însuma suprafața, ori nu știm cu ce să o umplem, ori ce să eliminăm pentru a realiza o amenajare la dungă. Noi, acum, ne întrebăm: este posibil ca intr-un living sa nu existe canapea?

Living primitor

Am găsit și răspunsul. Putem transforma spațiul așa cum ne dorim, mai ales dacă rezultatul este un living primitor. De data aceasta, renunțăm la formalitatea din vechea sufragerie unde este nelipsită canapeaua și cele două fotolii. Mai ales că nu cunoaștem vreo regulă în ceea ce privește poziționarea clară a canapelei în living.

Motivele reamenajării

Pe de o parte, poate exista dorința de amenajare diferită a livingului, fără vreo asemănare cu metoda clasică decorativă, iar pe de altă parte, putem vorbi despre imposibilitatea de a plasa o canapea, din pricina spațiului mult prea restrictiv. Indiferent de motiv, este bine de știut că specialiștii în home design au găsit soluții pentru orice nevoie sau dorință, depășind orice inconvenient.

Fără loc rezervat

Dacă proiectarea livingului presupune ca laturile camerei să fie destinate intrării, ferestrei, apoi șemineului cu televizor, atunci nici nu se poate pune problema existenței unei canapele. De asemenea, uneori chiar și o amenajare open-space complică lucrurile, iar o canapea nu își găsește locul în living.

Uită vechea rețetă

Un alt motiv care te poate pune pe gânduri și te va convinge, cu siguranță, să apelezi la un living fără canapea, sunt musafirii. Nu de puține ori ți s-a întâmplat ca aceștia să prefere un fotoliu sau un scaun, decât să împartă, înghesuiți, canapeaua. Considerând că în acest caz, piesele de mobilier singulare sunt mai confortabile, poți apela cu încredere la o amenajare a livingului ce nu mai respectă vechea rețetă.

Sursa foto: houzz.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI