TIOR

Ingrijirea canapelelor din piele – acum fara efort

Mobilierul din piele – atât de elegant. Funcționează în aproape orice spațiu. De la retro la modern. Canapelele din piele sunt căutate în home design atât pentru simplitatea aspectului, cât și pentru grandoarea ce o aduc în living. Atrag întotdeauna privirile, fără prea mult efort, prezența lor în locul potrivit este suficientă.


Pentru păstrarea în cele mai bune condiții a suprafeței din piele ce acoperă canapeaua din living, avem câteva sugestii. Iată cum ar trebui să ai grijă de mobila din piele:


Ștergere și aspirare


Cel mai simplu mod prin care poți asigura curățarea mobilierului este ștergerea în mod regulat cu o cârpă uscată. Pe lângă această sarcină ușoară, este indicat să folosești un aspirator cu ajutorul căruia să păstrezi curate colțurile canapelei din piele.


Exclus excesul


Nu este indicat să folosești o mulțime de soluții de curățare. Excesul de apă și substanțe chimice accelerează procesul de degradare a materialului. Cum nu ne dorim ca pielea să se decoloreze sau să se rupă, este indicat să nu permiți apei să rămână mult timp pe suprafața canapelei.


Balsamul de piele


O loțiune ce poate fi utilizată în cantități mici și cât mai rar, o dată la 6-12 luni, este balsamul de piele. Folosirea lui iresponsabil nu va duce, în niciun caz, la un mobilier cu piele mai strălucitoare. Asigură-te că alegi un produs de calitate, având în vedere materialul pe care dorești să îl îngrijești.


Trucuri de îngrijire


Pielea nu necesită numai o îngrijire în ceea ce privește condițiile de curățare. Poziționarea canapelei din piele cât mai departe de lumina directă a soarelui sau căldura șemineului face parte din procesul de păstrare corectă a mobilierului.


Sfaturi din magazin


Metodele de îngrijire a mobilierului pot varia în funcție de tipul de piele folosit. Detalii, cât și sugestii de menținere în condiții bune a mobilierului poți obține chiar de la magazinul de unde ai achiziționat produsul.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI