TIOR

Incalzeste-ti inima langa semineu!

Te-ai gândit vreodată să amenajezi în living un șemineu? Îndrăznește și transformă-ți propriul living într-o zonă de relaxare! Nu se compară cu nimic zilele de iarnă când afară ninge în continuu, iar tu stai lângă șemineu! Noi îți oferim idei pentru amenajarea livingului tău aducând un plus de eleganță și confort.

Mai mult decât decor

Șemineul poate să devină mai mult decât o piesă de decor. Acesta poate să fie chiar o sursă de încălzire îndiferent de metoda aleasă: pe lemne, pe gaz, sau electric. În acest fel, livingul capătă un aer elegant și rafinat. Trebuie să ținem cont de faptul că, un șemineu se potrivește locuințelor mai spațioase. Pentru a vă înfrumuseța livingul, optați pentru un șemineu din cărămidă. Acest tip se șemineu necesită și un coș de evacuare a fumului. Apelați la un specialist și sigur livingul va arăta luxuriant!

Construirea șemineului

Dacă te-ai decis să construiești un șemineu în living trebuie să știi unele lucruri. În magazine se găsesc foarte multe șeminee care se potrivesc fiecărui stil. Totuși, dacă nu vrei să îl cumperi, poți să costruiești șemineul mult visat.

Mai întâi, trebuie să hotărâm pentru ce folosim șemineul: pentru căldură sau pentru decor. Poți opta pentru încălzire cu lemne, pe gaz, cu etanol doar pentru decor, sau cu focar electric.  Structura unui șemineu poate fi din: plăci de rigips, lemn, profile metalice. La final, după ce au fost punse la punct toate detaliile, puteți alege cu ce poate fi placat. Variantele sunt: piatra naturala, caramida aparenta, marmura. Construirea unui șemineu cu încălzire pe lemne ese mult mai costisitoare. Mai mult, durează mai mult timp și se produce mai mult deranj.

Inima casei

Trosnetul lemnelor în foc nu se compară cu nimic! Dacă alegi să introduci un șemineu în proiectul casei tale, cu siguranță vei considera că a fost o investiție bună! Șemineul îmbracă livingul și îi dă un aer rustic. Acesta va deveni piesa din rezistență din living și toți prietenii îl vor admira. Alegeți culorile potrivite pentru a se întegra perfect cu întreg livingul.

 Nu rata ocazi de sărbători să decorezi șemineul cu globui, ghirlande, crenguțe de brad, conuri de brad, lumânări. Apropie-te de șemineu în serile de iarnă cu o cană de vin fiert cu scorțișoară și ascultă colindele preferate! Bucură-te împreună cu familia și prietenii de confortul oferit!

Dacă ți-a plăcut ideea noastră te asteptăm să accesezi secțiunea Amenajări living pentru mai multe articole.

Sursa foto: somesiseminee.ro, seminee-focare-semineu.ro, scms.machteamsoft.ro, exclusivdesign.ro, seminee.ro

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI