TIOR

Idei mari pentru livinguri mici – partea I

Întotdeauna ne confruntăm cu problema spațiului, de cele mai multe ori prea mic. Bine că există tot felul de strategii pentru a scăpa de zonele înghesuite. Subiectul zilei, după cum ai intruit deja, se referă la atenția pe care o acordăm amenajării livingului pentru maximizarea spațiului de care dispunem.


Ce se face în camera de zi?


Indiferent de mărimea acestei încăperi, livingul trebuie să fie un spațiu de relaxare pentru toți membrii familiei. Noi îți oferim câteva idei de amenajare pentru spațiile mici, urmând ca tu să le pui în aplicare. Simte-te confortabil într-un living spațios.


Cum păcălim ochiul?


Avem câteva trucuri cu efect garantat. Ajutorul lor constă în faptul că transformă spațiul din camera de zi într-unul confortabil și cu simț estetic. De aceea trebuie să acordăm o atenție deosebită culorilor, scărilor și tuturor obiectelor decorative. Acestea sunt detaliile care fac diferența.


Creează spațiu vertical


Atunci când livingul este de mici dimensiuni, evită să decorezi încăperea într-un stil tradițional. Idei de înlăturat sunt și cele care presupun decorarea ferestrelor cu jaluzele. Spațiul vertical poate fi pus în evidență folosind draperii lungi, frumos curgătoare. Astfel, extinzi spațiul din cameră cu o singură mișcare.


Strategie cu oglinzi


Decorează cu oglinzi, așa cum și designerii o fac. Aceștia plasează oglinzile în mod strategic pentru crearea efectului de spațiu fără sfârșit. Poți creea centrul de interes al livingului cu ajutorul unei oglinzi poziționate într-o locație centrală. Un astfel de punct focal reflectă lumina, iar dacă utilizezi o sursă de lumină, fie lampă, fie lumânare, adaugi o ambianță plăcută încăperii. Oglinda așezată în fața ferestrei reflectă priveliștea și creează iluzia unei ferestre în dublu exemplar.


Vezi continuarea articolului aici.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI