TIOR

Idei mari pentru livinguri mici – partea a II-a

Iată cum poți continua strategia decorării cu idei utile a unui living mult prea mic:


Aruncă o privire în sus


Așa cum am precizat și în articolul anterior, dacă dispunem de o dimensiune verticală, trebuie să profităm la maxim de ea. În acest caz, vorbim de un tavan înalt – spațiu suplimentar ce poate fi decorat într-un mod atrăgător. De sus până jos, o serie de draperii elegante vor maximiza spațiul din living.


Spațiul vertical fără limite


Acest spațiu ne oferă posibilitatea de a depăși barierele spațiului orizontal. Decorarea strict la nivelul ochilor a devenit mult prea comună. Simte-te liber să folosești tehnici de extindere a spațiului din living. O idee în acest sens o reprezintă decorarea pe verticală. Efectul final: camera va arăta mult mai încăpătoare decât în realitate.


Culorile neutre sunt ideale


Pe pereți, podea, tavan, dar și mobilier. Nuanțele deschise, delicate, oferă o iluminare plăcută camerei. O paletă de culori neutre reflectă lumina și extinde încrezător spațiul din living. Abianța creată este una liniștitoare și plină de rafinament. Acordă-ți câteva minute calde și calme.


Atenție la mobilier


În cazul livingului mic, ia în considerare achiziționarea unui mobilier cu un aspect vizual minimalist. Piesele de mobilier greoaie vor micșora și mai mult spațiu. Poți evita acest lucru prin alegerea atentă a dimensiunii, culorii și designului. Mobilierul nu trebuie să domine încăperea. Te poți inspira din galeria noastră foto.


Care sunt ideile tale pentru un living mic și mare în același timp?


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI