TIOR

Idei de amenajari living pentru o atmosfera moderna

Livingul poate fi amenajat în orice stil de amenajări interioare; de ce să nu alegi stilul modern pentru amenajarea livingului? Un living modern ar trebui să fie uşor de curăţat, cu multe elemente originale şi, în fine, locul ideal pentru vizite, comunicare şi jocuri de societate.

 

Alege o culoare puternică. Ce părere ai despre roşu?

 

De ce o culoare puternică? Pentru că orice culoare intensă are un efect puternic asupra vizitatorilor şi oferă un aer proaspăt întregii camere. Roşul, de exemplu, te va ajuta să organizezi o serată romantică oricând, însă are şi rolul încurajării discuţiilor şi sincerităţii, fiind o culoare primară caldă.

 

În acelaşi timp, culorile puternice acceptă tot felul de combinaţii cromatice. De exemplu, dacă în livingul tău alegi să domine culoarea roşie, poţi alege nonculori (alb, negru, gri) sau culori neutre (bej, crem, maro) pentru alte elemente: parchetul, culoarea varului sau a perdelei, iar canapeaua, fotoliile, lămpile vor fi roşii. Vei putea adăuga oricând o pernuţă decorativă de un albastru electric pe canapea sau o vază verde crud pe măsuţa de cafea din sticlă.

 

Optează pentru imprimeuri florale.

 

Imprimeurile oferă dinamism locuinţei, dar o şi apropie de spiritul naturii şi îi oferă un strop de energie – modernismul are întotdeauna nevoie de energia. În plus, imprimeurile florale sunt în trend anul acesta în aproape orice domeniu al esteticului: fashion, amenajari interioare, design de obiecte şi aşa mai departe.

 

Amenajează un spaţiu luminos şi "aerisit".

 

Lumina este întotdeauna binevenită, iar spaţiile moderne sunt uşor de recunoscut prin faptul că nu dau niciodată impresia de claustrare sau de aglomerare. Pentru un living modern, nu vei lăsa la vedere foarte multe decoraţiuni, ci doar pe acelea care chiar spun ceva despre personalitatea celor din casă şi care se potrivesc cu acest stil de amenajări interioare.

 

Aşază în living piese de artă şi/ sau plante naturale.

 

Pentru asigurarea unui aspect modern, mizăm pe piesele de artă potrivite şi pe ajutoarele venite din partea naturii: o vază cu un frumos buchet nonconformist (cu flori diferite, crengi şi frunze) sau un ghiveci personalizat de un artist urban şi în care să ai un cactus, un bambus, o orhidee sau o plantă de aloe vera ar arăta minunat pe măsuţa de cafea sau chiar pe un scaun de bar din lemn aşezat într-un colţ al camerei – ia-o ca pe o provocare.

 

Arta nici nu mai trebuie discutată, nu-i aşa? Un tablou mare, cu un subiect care să te zăpăcească şi să te cucerească de la prima privire sau o mică sculptură executată de un student talentat de la arhitectură ar schimba întreaga atmosferă din cameră, dându-i un aer modern. Chiar şi autocolantul pentru pereţi sau desenele murale pot fi mărci ale modernismului.

 

Sursa foto: realsimple.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI