TIOR

Ho ho ho – vine Mosu’ cu sacul plin de idei decorative

Cum poți realiza un Crăciun de neuitat în home design dacă nu cu o colecție impresionantă de accesorii care să îți lumineze și înveselească locuința? Numărătoarea inversă a început și startul amenajării interioare cu ocazia sărbătorilor de iarnă a fost dat.


De Crăciun dăruim și primim iubire. Asigură-te că și locuința ta a primit toate gesturile tale de tandrețe manifestate printr-o decorare în spiritul sărbătorilor. Găsește inspirația în acest articol pentru un interior elegant, festiv.


Idei de tot felul


În acest sezon, se poate apela atât la idei decorative monocromatice, cât și la decorațiuni viu colorate. Galeria noastră foto acoperă o gamă largă de posibilități pe care le poți lua în considerare atunci când îți dorești să îți amenajezi livingul pentru ziua de Crăciun.


Ca în basme


Crăciunul liniștit, alături de familie sună minunat. Copiii sau nepoții să se joace în living, părinții și bunicii să decoreze bradul, iar în șemineu să ardă un foc lin. În jur plutește un aer de poveste. Aceste imagini te pot inspira în alegerea celor mai bune decorațiuni de Crăciun.


Imprimeuri și texturi


Sentimentul de „acasă” poate fi obținut printr-o amenajarea primitoare în jurul focului din living. Fie că alegi podoabe luminoase, fie decorațiuni simpliste, trebuie să oferi încăperii un ambient cald, liniștitor. Imagineaza-ți numai cum focul șemineului va încălzi atmosfera, iar colinde se vor auzi de la pian, într-un living primitor și modern decorat.


Un Crăciun exotic


O amenajare modernă a livingului poate însemna și folosirea elementelor exotice, precum fructele tropicale. Acestea pot fi atașate ghirlandelor, alături de conuri și crengi de brad. Rupe monotonia unui decor tradițional de Crăciun prin alegerea decorațiunilor naturale pentru șemineu.


Dor de mare și soare


Nu îți place chiar așa mult iarna. În plus, îți e dor de mare, plajă, soare. Nimic mai simplu când vine vorba despre amenajarea livingului. Decor alb-albastru, de inspirație nautică, în spiritul zilelor de vacanță de pe litoral. Tonurile de albastru pot face diferența pentru un Crăciun nonconformist. În zona șemineului poți adăuga ciorăpeii specifici Crăciunului, dar de data aceasta cu modele de scoici și căluți de mare. Ce spui de această idee?


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI