TIOR

Ghid pentru pernele decorative: forma si culoare

Din categoria investiții cu buget și timp redus, am adunat cele mai rapide idei de amenajare a livingului. Dacă unul dintre apartamentele de vânzare nu îți atrage privirea „din prima”, știi ce îi lipsește. Culoare, imprimeu, textură. Pe toate le poți adăuga cu ușurință. Iată pernele decorative care nu ar trebui să lipsească din living.

Alegerile în materie de home design pot fi uneori adevărate bătăi de cap. Urmărește galeria noastră foto, împreună cu sugestiile specialiștilor în amenajări interioare, pentru a obține cel mai bun rezultat.

Mix cromatic

Schimbarea aspectului actual al livingului poate începe printr-un proces de regândire a schemei de culori. Un accent cromatic bine ales, regăsit în aranjamentul de perne de pe canapea, poate fi un pas important în amenajarea livingului. Alegerea culorilor ce vor crea mixul pentru pernele decorative trebuie să facă trimitere la schema cromatică a întregului living.

Atenție la nuanțe

Propunerea unor accente decorative pentru living necesită luarea în considerare a culorile ce stau la baza pieselor de mobilier. Într-o încăpere plină de culori și imprimeuri, nuanțele neutre folosite pentru pernele decorative vor aduce o relaxare vizuală livingului.

Varietate

Magazinele de amenajări interioare vor avea întotdeauna o varietate de forme și dimensiuni pentru pernele decorative. Acest aspect ne pune pe gânduri. Oare care este cea mai potrivită combinație pentru livingul meu? Noi am spune că pentru canapeaua din living poți opta pentru un aspect dinamic, în care diferitele forme și mărimi să completeze designul simplist al pieselor de mobilier.

Pătrate și comode

Cele mai comune forme pentru perne sunt cele pătrate. De fapt, acestea devin și cele mai comod de folosit de-a lungul timpului. Când vrei o reînnoire cromatică sau în ceea ce privește textura materialului, nu rămâne decât să schimbi fața de pernă. Atât de simplu!

Echilibru geometric

Pernele rotunde sunt, într-adevăr, mai puțin folosite. Ceea ce trebuie reținut este faptul că pot reprezenta cea mai bună alegere în cazul unui stil decorativ în care predomină liniile drepte. Pernele în forme rotunde echilibrează designul unei canapele ale cărei perne decorative păstrează forme geometrice cu unghiuri drepte.

Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI