Fotografii de familie in living – idei de amenajare

20-07-2016 / Blog amenajari living

Fotografiile de familie pot da un aer foarte sofisticat livingului tau, dar nu toată lumea se simte comod în momentul în care musafirii vizitează casa voastră și văd aceste rame foto. Unora le este rușine de momentele în care apar în poze, dar sunt și persoane care adoră să pozeze și să apară în cât mai multe fotografii. Avem câteva  idei de amenajare a livingului pentru iubitorii de design interior.

Idei de amenjare a fotografiilor

Decât să păstrezi fotografiile de familie într-un sertar dintr-un dulap prafuit tinut în pod, mai bine le găsești un loc în propriul tău living. Pe vremuri, fotografiile erau ținute în albume cumpărate sau confectionate. Astăzi, lucrurile s-au schimbat. Putem să aducem fotografiile mai aproape de sufletul nostru, pentru a păstra persoanele  dragi nouă mereu în suflet. În plus, putem să amenajăm ramele cu poze chiar în propria locuință. Astăzi, foarte puține persoane mai developează poze, deoarece preferă să le păstreze pe laptop în format electronic. Dar, totuși, persoanele care aleg să vadă în fiecare zi momentele petrecute alături de cei dragi, așează  fotografiile  într-o ramă foto si o agață pe perete.

Deasupra canapelei

Acest loc este unul ideal pentru aranjarea fotografiilor pe peretele. Alege un stiker care se potrivește cu decorul din livingul tău și așează ramele foto pe el. Acest stiker cu fotografii va avea un impact vizual deosebit.

Deasupra televizorului

Livingul este camera cea mai mare din locuință și vă permite să jonglați cu fotografiile. Poți îmbrăca un întreg perete cu rame foto sau poți așeza doar câteva fotografii. De exemplu, le poți folosi pentru a imbrăca spațiul din jurul televizorului. Este o idee bună  când nu optezi pentru o mobilă  de perete.

Lângă masa de oaspeți din living

Fotografiile  pot fi agățate chiar pe peretele de langă masa din linving unde vă invitați prietenii  de câte ori aveti ocazia. Toți se vor simții foarte bine și cu siguranță vă vor admira colectia  de fotografii. Dacă vrei să fiți nonconformiști și să ieșiți din tipare, alegeti o ramă veche din lemn si așează mai multe rânduri de sfoară. Pe aceste rânduri așează fotografiile și prinde una câte una cu un cârlig tot din lemn. Prietenii tăi sigur vor fi impresionați de idee.

Lângă scara interioară

Tot în living, mai poți aranja fotografiile pe peretele de langă scara interioară. Aspectul oferit o sa fie unul de alunecare și toți cei care pășesc în casa voastră vor observa fotografiile și le vor admira. Decorează ramele foto de pe perete cu o instalație de Craciun într-o culoare caldă, aprinde instalația seara iar imaginea oferită va fi una de basm chiar la tine în casa.

Lângă șemineu

Dacă în living ai suficient spațiu pentru un șemineu, atunci în stânga și în dreapta acestuia poți așeza fotografiile cu familia ta. Ramele de dimnesiuni diferite și culori diferite sunt foarte atractive. Lemnul alb este o alegere foarte bună când vine vorba de rame. Achizitionează rame de culoare albă și le poți decora cu: nisip, scoici, flori nemuritoare, nasturi, materiale colorate.

Pentru mai multe idei de amenajare a livingului într-un mod inedit, intrați în secțiunea creată special pentru dumneavoastră.

Surse foto:casadex.ro, incasa.ro, renovat.ro

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.