TIOR

Detalii importante in amenajarea livingului

Scriem cu fiecare ocazie că livingul este cea mai permisivă cameră atunci când vine vorba despre amenajări interioare, pentru că poţi alege orice stil doreşti, orice culoare şi te poţi juca mult şi bine cu elemente de decor. Totuşi, sunt câteva lucruri cărora trebuie să le acorzi mai multă atenţie şi câteva lucruri de evitat.

 

Mai mult nu înseamnă mai bine.

 

Este adevărat că livingul este o cameră unde îşi poate face loc orice, mai ales pentru că livingul poate fi amenajat în mai multe stiluri de design interior, inclusiv apelând la elemente aparţinând stilurilor diferite de amenajări interioare. Totuşi, important este să nu îţi aglomerezi livingul şi nicio altă parte din locuinţa ta, de altfel, aşa cum îţi recomandam şi aici.

 

Trebuie să fie multă lumină.

 

Adesea, o cameră bine luminată este mult mai apreciată decât o cameră obscură. Mai ales de către vizitatori: când intri într-un spaţiu nou şi este casa cuiva, nu vrei să te întâmpine o atmosferă misterioasă, ci una cât mai senină, calmă sau prietenoasă ori, de ce nu, romantică, dar chiar şi aşa ar fi nevoie de multă lumină. Lasă lumina să vină la mine!

 

Trebuie un strop de culoare.

 

Bineînţeles că poţi amenaja un living numai în nonculori sau în culori neutre! Dar chiar îţi doreşti un living lipsit de personalitate? Alege măcar o pată de culoare pentru livingul tău dacă nu îţi doreşti un living colorat în întregime.

 

Trebuie să rămână spaţiu.

 

Oricât de voluminos ar fi mobilierul ales de tine pentru locuinţa ta şi oricât de mică ar fi camera pe care o transformi în living, trebuie să ai grijă să rămână în cameră suficient spaţiu pentru a te mişca prin cameră, pentru a putea primi invitaţi, pentru a nu te împiedica de animalele de companie şi aşa mai departe.

 

Trebuie să existe ceva special.

 

Fiecare cameră din locuinţa ta trebuie să conţină ceva deosebit, iar livingul nu face excepţie. Cel mai uşor este să alegi o piesă de artă pe care să o expui aici: un tablou, o sculptură, un proiect fotografic. Ori, în funcţie de buget, acel „ceva special” poate fi o piesă de mobilier vintage, una futuristă sau una handmade. Aranjamentele florale şi plantele de interior se înscriu, de asemenea, pe lista lucrurilor care pot face diferenţa între o cameră oarecare şi un living cu personalitate.

 

Mai multe sugestii pentru amenajarea livingului vei găsi aici. Sperăm că vei găsi mai multe idei potrivite ţie şi locuinţei tale, aşa încât să îţi poţi amenaja livingul perfect!

 

Sursa foto: freshomedecors.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI