Decoratiuni simpatice pentru o locuinta de familie

10-04-2015 / Blog amenajari living

Atunci când amenajezi o locuinţă, trebuie să te gândeşti tot timpul la familia care va locui acolo. Locul în care trăieşti poate afecta foarte mult relaţiile interumane. De aceea este important ca într-o casă unde locuieşte o familie totul să fie adaptat acelei familii, cu specificul său. Iată câteva exemple de decoraţiuni simpatice pentru o casă a unei familii...

 

Un perete personalizat

 

Peretele personalizat poate însemna ca pe un zid să fie desenat ceva manual, să fie facut un grafitti sau să fie lipit un autocolant personalizat cu dimensiuni mari. Autocolantul personalizat, la rândul său, poate fi executat după o fotografie frumoasă şi profesională a familiei sau poate fi executat după un desen, o imagine sau o idee. Important este că peretele acela va fi „sacrificat” pentru etalarea unei imagini ce va domina întreaga încăpere şi, deci, acea imagine trebuie aleasă cu grijă.

 

Cinema acasă

 

Dacă ţie şi familiei tale vă place să urmăriţi multe filme împreună, atunci nu ar fi rău dacă ai amenaja livingul în aşa fel încât să îl puteţi transforma ocazional în cinema. Va trebui să ai suficiente fotolii pentru toată lumea, să alegi cu grijă corpurile de iluminat ca, pe lângă lumina generală, să existe câteva spoturi luminoase care vor fi aprinse pentru a crea acea lumină slabă necesară unei seri de film în familie. Şi, desigur, va trebui să ai un perete complet alb unde să proiectezi filmul sau un televizor cu un ecran imens.

 

În jurul lumii

 

Dacă specificul familiei este să călătoriţi împreună, atunci acest lucru trebuie pus în valoare. În loc să cumpăraţi magneţi de frigider din locurile vizitate, veţi alege cei mai frumoşi magneţi pentru a-i pune... pe un perete. Da, pe un perete unde aţi fixat o tablă mare pe care este desenată o hartă. Şi pentru fiecare loc vizitat se va adăuga câte un magnet pe hartă.

 

Culori simpatice

 

Când sunteţi împreună, trebuie să fiţi voioşi şi plini de energie. De aceea este recomandat ca în camera amenajată pentru întreaga familie să existe întotdeauna culori vii: pernuţe decorative multicolore, tablouri cu imagini plăcute, covoare cu imprimeuri haioase şi colorate şi aşa mai departe.

 

Fotografii, ingredient atemporal

 

Nimic nu spune mai bine „aici locuieşte o familie” decât un perete plin cu fotografii înrămate ale familiei. Nu trebuie să fie numai poze de grup sau numai poze individuale: cu cât sunt mai diverse, cu atât este mai bine!

 

Întotdeauna, un loc de joacă

 

Cele mai plăcute sunt zilele în care familia se adună şi joacă diferite jocuri, nu-i aşa? Amenajează un spaţiu potrivit pentru activităţi vesele: un spaţiu cu minimum două canapele şi câteva taburete confortabile, unde există cel puţin o măsuţă pe care puteţi juca Remy, Scrabble, Monopoly, Nu te supăra, frate! sau orice alt joc preferaţi voi.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.