TIOR

De ce sa iti decorezi peretii din living?

Planurile tale de home design nu au în vedere și decorarea pereților din living. Păcat, ar fi fost o oportunitate de a asigura încăperii un interior armonios. Poate până vei termina de citit acest articol, te vei răzgândi în ceea ce privește amenajarea livingului.


Opere de artă pentru perete


Există atât de multe culori pe care le poți folosi în cazul pereților din living. Care este, oare, cea mai potrivită? Ce ai spune dacă inspirația pentru culoarea ideală va veni în urma alegerii unei opere de artă pentru perete? Acum, viziunea ta asupra paletei de culori prinde contur. Primul pas este să te hotărăști asupra a două sau trei nuanțe ale obiectului de artă, cu care ai dori să fie în armonie întregul decor.


Texturi decorative


Pe lângă obiectele de artă cu ajutorul cărora îți poți decora pereții, ar trebui să încerci și „altceva”. Și nu ne referim aici la picturi sau printuri, ci piese care să adauge profunzime camerei. Obiectele sculptate sunt foarte atractive, iar textura lor contribuie la un impact vizual plăcut. Poți lua în considerare faptul că texturile netede imprimă o atmosferă elegantă livingului, în timp ce texturile brute oferă intimitate spațiului.


Gata cu pereții terni!


Chiar dacă pereții sunt albi și nu îți dorești o schimbare majoră, există idei decorative pentru aceștia. Pentru că nu-ți mai dorești să pară ca pereților le lipsește ceva, poți opta pentru un element pe care îl poți suspenda. El trebuie să se potrivească stilului pe care l-ai ales în amenajarea încăperii. Nu uita! Atunci când iei în calcul decorararea unui perete, este bine să alegi draperiile potrivite care vor potența designul întregii încăperi.


Arta decorării pereților


Pentru admiratorii de artă contemporană am pregătit o idee minunată. Potrivită pentru decorarea pereților din living, oferă atât luminozitate, cât și o nouă vivacitate spațiului. Păstrezi structura pereților, dar efectul final este „wow”. Ai liber la exprimarea artistică, așa că nu-ți fie teamă să îți amenajezi livingul astfel.


Te-ai convins acum de ce ar trebui să îți decorezi pereții din living?


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI