TIOR

Cum poti amenaja masa de Craciun

Când ne gândim la sărbătorile de iarnă, cu siguranță ne gândim la cadouri, zâmbete, povești, la decorarea casei, la timp petrecut cu familia, și bineînțeles locul central îl ocupă spațiul de luat masa.

Masa de Crăciun capătă un aer festiv atunci când este decorată mai aparte, moment în care fiecare își poate pune creativitatea la lucru.

Dacă alegeți să optați pentru culoarea roșie sigur nu veți da greș, iar dacă adăugați detaliile tematice și de culoare corespunzătoare veți crea în casă o atmosferă de poveste.

În ceea ce privește elementele de decor, am ales să vă arătăm un decor tradițional care pune accent pe decorațiuni de lemn și în care sunt folosite textile precum iuta - un material care s-a reinventat și pe care îl întâlnim din ce în ce mai des în designul interior, alături de un material cu motive de sărbătoare.

Astfel, puteți colora masa, fie prin textile (față de masă, naproane, suporturi de tacâmuri), fie prin veselă (pahare colorate) sau cu ajutorul aranjamentelor centrale, fie ele florale sau respectând tematica sărbătorilor.

În galeria de mai sus, v-am lăsat cateva poze care sperăm să vă inspire. Articol realizat cu ajutorul Adrianei Tolea Busca, iar aici puteți găsi mai multe monstre de textile de casă personalizate.

Mai multe idei pentru amenajarea locuinței, puteți vedea în secțiunea noastră de home design.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI