Ce fel de living ai alege?

25-07-2014 / Blog amenajari living

Noi am identificat câteva modalităţi de amenajări interioare pentru living. Deşi vom pune accent pe galeria foto, vom şi discuta despre câteva tipuri de living, aşa încât să îţi fie mai uşor să îl identifici pe cel care se potriveşte cel mai bine gusturilor tale, necesităţilor familiei tale, structurii casei unde se va afla livingul în discuţie şi aşa mai departe.

 

Un living "scufundat"

 

Cere ceva mai multă muncă decât amenajarea unui living clasic, dar, dacă îţi doreşti ceva mai deosebit, te vei pune să construieşti un mic podium în jurul spaţiului destinat în exclusivitate livingului, aşa încât să pară că acesta este "scufundat" şi restul casei este la un alt nivel. În interiorul acestui platou "scufundat", vei amenaja un living aşa cum îţi place, urmând ce sfaturi se mulează pe gusturile tale. Mai multe sugestii vei găsi şi mai jos, dar mai ales aici.

 

Un living viu

 

Pentru cei care preferă decorurile dinamice, un living plin de culoare este tot ce le trebuie: sigur că nuanţele nu vor fi alese la întâmplare, dar jocurile de culori vor crea întotdeauna o atmosferă energică, veselă, o atmosferă... vie!

 

Un living luxos

 

Luxul nu este pentru toată lumea. Mai bine zis, un living elegant şi luxos nu este pentru toată lumea. Dacă îţi plac astfel de locuri, nu trebuie să te simţi lezat, ci numai să înţelegi că nu oricine se simte bine într-un living unde totul pare fragil, unde ţi-e teamă să te aşezi pentru a nu şifona husele, unde nu poţi bea vin roşu ca nu cumva să cadă un strop pe covorul alb din caşmir şi aşa mai departe. Totuşi, cu luminile potrivite şi decoraţiunile potrivite, poţi face orice living să arate ireproşabil şi să fie şi destul de primitor.

 

Un living cu influenţe culturale

 

Un living cu influenţe africane, indiene, turceşti sau oricare alt tip de influenţă venit de la o cultură diferită decât cea nativă poate fi foarte interesant sau numai să aducă un aer de prospeţime în locuinţa ta prin factorul de noutate şi prin diversitate (presupunând că restul locuinţei va fi decorat altfel).

 

Un living monocromatic

 

Un alt fel de eleganţă decât stilul acela opulent este eleganţa prin simplitate. Iar simplitatea este foarte uşor de atins printr-un decor monocromatic în care nu există decât câteva detalii simple în culori neutre sau nonculori.

 

Un living primitor

 

Desigur, nu trebuie să alegi o idee anume, ci numai să urmăreşti să amenajezi un spaţiu cât mai confortabil şi să arate relativ bine. Să nu fie nimic deranjant la vedere, să fie un spaţiu menţinut curat şi, dacă se mai şi asortează câte ceva... perfect!

 

Un living calculat

 

Uită-te la ultima imagine din galeria foto. Nu-i aşa că totul pare aşezat la milimetru, chiar dacă este căutată impresia de arbitrar? Cam aşa ar arăta un living calculat: totul cu măsură, nimic opulent, totul asortat, nimic în plus. Detaliile personale care marchează teritoriul nu lipsesc, dar sunt dintre cele mai discrete.

 

Sursa foto: freshome.com

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.