TIOR

Cateva living-uri primitoare...

Livingul este camera unde stai cu familia, unde îţi primeşti oaspeţii, unde îţi pofteşti prietenii să jucaţi sau să beţi câte ceva. Întreaga locuinţă trebuie să fie prietenoasă, primitoare şi confortabilă, dar mai ales livingul. Desigur, ca pentru fiecare cameră din interiorul unei locuinţe, poţi alege diferite stiluri de amenajări interioare pentru decorarea livingului.

 

Simplu şi vioi

 

Adesea, cea mai sigură cale către succes este cea mai simplă: atunci când păstrezi un ton cuminţel şi decorezi o cameră relativ previzibil, nu prea ai cum să greşeşti. Totuşi, nu este recomandat să renunţi la ideile spontane, ci acestea trebuie încurajate pentru a crea o atmosferă vioaie şi prietenoasă.

 

O cameră amenajată într-un stil simplu va fi confortabilă, dar nu neapărat şi primitoare. De aceea, ar fi bine să alegi şi câteva culori pentru fiecare cameră din locuinţa ta, în special pentru living.

 

Eclectic

 

Stilul eclectic este perfect pentru amenajarea livingului. Dacă nu ştii foarte multe despre acest stil, poţi culege câteva idei principale din articolele de aici.

 

De ce este stilul eclectic perfect pentru living? Pentru că acceptă mai multe tipuri de obiecte şi pentru că face loc tuturor manifestărilor personalităţii tale şi ale celor dragi. De exemplu, vei putea ca un perete să îl dedici tablourilor, fără să conteze că fiecare tablou aparţine altui stil şi altei perioade. În plus, mixul acesta colorat se poate reflecta şi în cazul mobilierului şi accesoriilor.

 

Contemporan, dar cu un aer cald

 

Contemporan e OK. Mai ales că, cel mai probabil, eşti un om tânăr şi îţi place să te simţi în ritmul anilor pe care îi trăieşti. Prin urmare, s-ar putea să îţi surâdă ideea de a-ţi amenaja livingul cu mobilier modern şi în culori neutre (nuanţe de gri şi de maro, pasteluri etc). Totuşi, recomandăm să îi dai livingului tău un suflu viu prin accesorizarea cu un ghiveci (sau mai multe) cu plante naturale sau (şi?) cu un şemineu pe care să îl aprinzi în serile friguroase.

 

Cu o porţie sănătoasă de personalitate

 

Personalitatea ta se poate manifesta în zeci de mii de feluri şi fiecare om are o personalitate deosebită. De aceea, nu vei putea găsi două case identice. Important este ca tu şi cei ai case să vă regăsiţi în felul în care vă amenajaţi locuinţa, în special în zonele comune: baie, bucătărie, living.

 

Prin urmare, în amenajarea livingului, tu şi ai tăi trebuie să luaţi totul în considerare: autocolanţi, huse, imprimeuri, plante naturale, desene murale, decoraţiuni lucrate manual, mobilier lucrat la comandă, diferite combinaţii de culori, amenajări simetrice sau nu, colorate sau nu, contrastante sau nu.

 

Sursa foto: freshomedecors.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI