TIOR

Canapele si fotolii

În sufragerie vei aşeza cel puţin o canapea. Adesea, aceasta este acompaniată de fotolii sau de o altă canapea. Astăzi vom discuta despre fotoliile din living, despre cum poţi găsi fotoliile potrivite pentru canapeaua ta din sufragerie. Important este să arate bine împreună şi să îţi ofere fiecare locuri confortabile în care să şezi.

 

Design diferit, culori şi mai diferite

 

Nu este obligatoriu ca tot mobilierul dintr-o cameră să fie după exact acelaşi tipar sau în acelaşi stil. Aşa cum vei vedea şi în imaginile din galeria foto, sunt tot felul de saltele, tot felul de structuri, de pernuţe, de mânere, de picioare, de spătare, de tapiserii, de umpluturi ale saltelelor şi aşa mai departe.

 

Îndrăzneşte să le amesteci: culorile le vei „împăca” între ele cu ajutorul decoraţiunilor (pernuţe decorative, covoare, tablouri etc), iar tipurile diferite de fabricare se vor îmbina şi ele cumva. Încearcă să te orientezi fie spre mobilier rotunjit, fie spre mobilier pătrăţos, chiar dacă aspectul general diferă.

 

Din acelaşi set, asortate

 

Fotoliile şi canapeaua sau canapelele pot fi şi din acelaşi set: pot avea acelaşi tip de design, acelaşi material pentru tapiserie. Totuşi, optează pentru o tapiserie diversificată: poate unele dintre pernele canapelei vor putea fi de o altă culoare, o culoare care să se regăsească şi în tapiseria fotoliului. Pentru ca ideea de unitate a setului să se păstreze, este necesar ca tapiseria canapelei şi cea a fotoliului să fie din acelaşi material şi să aibă elemente cromatice comune.

 

Din ere diferite, dar cu un element comun

 

Fotoliile şi canapelele pot fi asociate cum vrei tu: 3 fotolii şi o canapea, două canapele şi un fotoliu, o canapea şi două fotolii sau cum crezi tu de cuviinţă. În funcţie de numărul pieselor de mobilier, stilul în care sunt lucrate acestea poate diferi de la obiect la obiect, însă acest lucru nu trebuie să te întristeze sau să te îngrijoreze.

 

Dacă ai analizat deja imaginile din galeria foto, atunci ai văzut deja că se poate să combini şi trei piese de mobilier cu structuri diferite, dacă acestea au măcar un element asemănător: o culoare în ţesătura tapiseriei, picioare asemănătoare, înălţimi aproximativ egale sau alte asemenea detalii care să ofere un aer armonios aranjamentelor tale.

 

Dovezi de rebeliune

 

Poţi încerca să amenajezi întreg livingul în alb şi negru şi să fie totul uniform şi echilibrat. În acelaşi timp, n-ar fi rău să priveşti sufrageria ta ca pe o operă de artă, iar în fiecare operă de artă există ceva scandalos. De data aceasta, ar putea fi un fotoliu galben ca soarele într-o sufragerie cenuşie sau albă.

 

Dacă doreşti, poţi citi aici mai multe despre canapele şi vei găsi, astfel, şi mai multe modele de a combina diferite tipuri de canapele cu diferite tipuri de fotolii.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI