TIOR

Albastrul cerului si al marii oglindit in living

Ne întrebăm adesea care este culoarea perfectă pentru amenajarea locuinței. Tot ce se află în jurul nostru poate influența deciziile cromatice finale. Cerul, marea, nisipul, munții. În ceea ce privește amenajarea livingului, tindem să credem că albastrul este accentul de care avem nevoie. Urmărește galeria foto și vei afla de ce.

Inspirație din cer și mare

Pentru obținerea unui ambient relaxant în living poți opta pentru diferite nuanțe de albastru. Cerul și marea pot fi o inspirație bună în alegerea culorii pentru un spațiu aerisit, ce inspiră libertate. Libertate de a-ți rezerva timp pentru a citi o carte, pentru a-ți invita prietenii în noua ta casă amenajată modern sau a oferi familiei clipe minunate petrecute împreună. De fapt, toate aceste acțiuni vorbesc de la sine despre mult așteptata relaxare, iar livingul trebuie să răspundă acestei necesități.

Nuanțe deschise deschid orizonturi

Un cer senin pare să deschidă noi orizonturi, la fel și un living ce surprinde o amenajare în nuanțe diafane de albastru. O cameră de zi în care predomină albul și nuanțele deschise de albastru te face să deschizi ochii larg și să te bucuri de o amenajare interioară plăcută, liniștitoare. Draperiile și pernele decorative au în comun materialul din care sunt confecționate, dar și cromatica. Împreună creează iluzia unui design fluid, care se revarsă și peste aspectul mobilierului. Un albastru deschis se poate regăsi și în piesele de mobilier.

Marea te cheama... în living

Să îți prezinte elementele de home design care pot împrumuta din nuanțele schimbătoare ale mării. Asemenea valurilor, când mai liniștite, când mai puternice și învolburate. Combinația ideală rezultă în urma alăturării elementelor ce conțin nuanțe extravagante de albastru cu un mobilier din lemn în culori neutre. De asemenea, albul este nelipsit, el aducând claritate și design minimalist pentru canapele sau dulapuri.

Sursa foto: houzz.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.43 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI