TIOR

Accesorii pentru living „deghizate” in baloane

Continuăm seria articolelor despre amenajarea livingului. De data aceasta, vom aborda o tematică jucăușă. Piesele de mobilier și accesoriile alese de noi sunt inspirate din forma baloanelor. Nu, nu vom vorbi despre copii și baloane, ci despre câteva sugestii nonconformiste de home design.


Măsuța de cafea


Iată cum poți adăuga o doză de nebunie într-un living amenajat mult prea convențional. Piesa de mobilier la care facem referire aduce și o notă jucăușă încăperii. Chiar dacă pare că asistem la o iluzie optică în care o bucată de sticlă este sprijinită pe o grămadă de baloane, această masă de cafea este un concept rezistent. Realizată din stică securizată și bare de oțel, se remarcă atât printr-un design atractiv, cât și prin durabilitate.


Tot pentru living


O alternativă a mesei de cafea poate fi o masă obișnuită. Neobișnuită am vrut să spunem, căci păstrează aceleași caracteristici pe care nu le găsim oriunde. Masă din sticlă suspendată unor baloane din bateriale strălucitoare, aurii sau argintii. Pentru că tot se apropie sărbătorile de iarnă, aceasta ar putea fi schimbarea din living de care ai nevoie.


Iluminat jucăuș


Baloanele aduc un zâmbet pe buze fie și să le privești numai. Ne aduc aminte de copilărie și deodată ne trezim că aruncăm balonul în aer într-un joc cu oameni mari. Specialiștii în home design au propus o modalitate de a ne reaminti de jocul copilăriei. De aceea, au creat o serie de sisteme de iluminat sub formă de baloane. În ciuda faptului că acestea au fost realizate inițial pentru dormitoarele copiilor, nu există restricții de folosire a acestora. Și în camera de zi se potrivesc de minune.


Pe lângă lămpile sub formă de baloane, lustre, există și corpurile de iluminat atașate pe suprafața pereților. Un set de baloane poate fi utilizat în mai multe încăperi. Aprinderea „baloanelor” se face prin tragerea cablului atașat, ceea ce reprezintă o caracteristică minunată și ușor de folosit.


Dacă nu baloane, atunci bule


Canapeaua ce ne duce cu gândul la niște bule de săpun, oferă un confort deosebit prin formele sale liniștitoare. Colorată și pufosă, aspectul este îndeosebi elegant, potrivit unui living primitor. Poți asorta fotolii din aceeași gamă și rămâne să îți inviți prietenii în vizită. Cu un living astfel amenajat vei beneficia de confort, dar și aprecierea celor mai critice priviri.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI