TIOR

Accesorii ce nu se demodeaza

Am tot discutat despre tendinţele din amenajări interioare şi de fiecare dată am punctat că moda se schimbă. Uite şi câteva elemente de design interior care nu se vor demoda... Binecuvântate să fie piesele de mobilier şi accesoriile clasice, căci altfel ar trebui să dai gaură în buget în fiecare an dacă ţi-ai dori să fii în pas cu moda! 

 

Desigur, nimeni nu poate fi tot timpul în pas cu moda, dar parcă nu ai vrea să ai acel sentiment de îmbâcsit, de plicticos şi de obiecte pe care toată lumea le ştie pe de rost deja de fiecare dată când ajungi acasă, nu-i aşa?

 

Prin urmare, poţi urmări care sunt tendinţele în designul de interioare, dar şi să alegi câteva elemente clasice pentru amenajarea locuinţei tale, obiecte care să îţi placă şi care să îţi ofere stabilitate şi un anumit ton întregii case.

 

Lămpi cu trepied

 

Abajurul unei lămpi îşi poate schimba aspectul odată cu timpul, însă sistemul de prindere şi de susţinere al fiecărei veioze rămâne aproximativ acelaşi. Aşadar, veiozele ce par să răsară din vaze şi cele pe trepied nu se vor demoda niciodată. Atenţia pentru astfel de detalii este foarte importantă atunci când cumperi diverse obiecte pentru amenajarea propriei locuinţe.

 

Jaluzele clasice

 

Jaluzelele orizontale, cel mai adesea albe (dar pot fi şi în alte culori, atât timp când nu reprezintă decât o culoare în întregimea lor) şi care se strâng cu ajutorul unui şnur lateral par a fi nemuritoare. În galeria foto vei vedea unele ferestre ornate cu acest tip de decoraţiune şi vei înţelege imediat că, deşi este un model vechi de jaluzele, acesta nu se va demoda niciodată.

 

Fotolii puf cu influenţe culturale

 

Din moment ce unele culturi îşi păstrează un anumit specific, deja înseamnă că acele elemente ce definesc specificul au devenit atemporale. Tot ce este atemporal va fi întotdeauna "la modă", ceea ce face ca şi taburetele de inspiraţie indiană sau marocană să nu se demodeze niciodată.

 

Canapele din catifea sau din piele

 

Uită-te în jurul tău, dar şi la imaginile din galeria foto şi vei vedea că dacă obiectele vechi şi cu design clasic, dacă sunt întreţinute corespunzător, pot arăta foarte bine. Da, chiar şi în camere care sunt amenajate în stil modern, contemporan, minimalist sau eclectic.

 

Oglinzi masive decorative

 

Alese fie pentru a crea impresia unui spaţiu mai vast, fie pentru a expune rama aceea atât de frumoasă, fie pentru motive pragmatice – oglinzile masive şi cu rame impunătoare par că nu se vor demoda niciodată şi că îşi pot găsi locul în orice tip de cameră, indiferent de stilul în care este aceasta amenajată.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI