Vacanta in gradina

28-07-2014 / Blog amenajari gradini

Când e vară, toată lumea vrea concediu. Totuşi, nu oricine îşi permite 12 concedii pe timpul verii, aşa că s-ar putea să fie nevoie de improvizaţie din când în când. Aşadar, de ce să nu profiţi de orice petic de spaţiu pe care îl ai afară? Dacă nu ai norocul să ai o grădină pe care să o poţi exploata, atunci vezi ce poţi face cu balconul sau cu terasa.

 

Vom începe săptămâna cu o propunere leneşă: amenajează-ţi spaţiul din grădină aşa încât să fie oricând pregătit pentru o vacanţă. De asemenea, vom avea câteva sugestii pentru a continua această idee, aşa cum te-am obişnuit.

 

Parc de distracţii în spatele casei

 

În funcţie de cât spaţiu ai disponibil pentru timpul liber în grădina din spatele casei, fără a pune în pericol soarta fructelor şi legumelor plantate în această grădină, vei instala mai multe sau mai puţine accesorii pentru distracţie.

 

Totuşi, un fort cu tobogan şi un leagăn nu ar trebui să lipsească. Apoi, trebuie să foloseşti cât mai multe luminiţe şi, din când în când, să aduci aici baloane umflate (eventual, din cele umflate cu heliu). Pentru şi mai mult amuzament, ţine întotdeauna la îndemână pistoale cu apă pregătite de (contra)atac.

 

Camping, dar mai simplu şi mai comod

 

Nu trebuie să ieşi din localitate pentru a campa. Dacă îţi plac experienţele de la cort, poţi să îţi faci pofta şi în spatele casei. Se spune că dacă stai la cort o săptămână întreagă ţi se reglează metabolismul. Bineînţeles, acest lucru depinde şi de stilul de viaţă, de regimul alimentar şi aşa mai departe, dar, când te trezeşti odată cu soarele şi respiri aerul curat din grădină, când te bucuri de toată răcoarea serilor de vară, nu se poate să nu ai parte şi de zile mai bune.

 

Caravanele, caravanele...

 

Dacă ai rulota parcată în curte sau un hambar mic, poate chiar şi o căsuţă din lemn (căsuţă în copac sau pe pământ, nu contează cu adevărat), nu le lăsa să "zacă" în timpul în care eşti acasă. Amenajează-le frumos şi profită de tot ce ai, bucură-te de rulota ta, împrospăteaz-o, povesteşte-i cum ai s-o duci în concediu de îndată ce vei putea să îţi iei liber de la serviciu sau după ce termini de plătit ratele la creditul făcut pentru a o cumpăra.

 

Vacanţe ca la carte, dar în curte

 

O vacanţă ca la carte presupune mese încropite din te miri ce (lucru foarte bun, căci e vară şi avem beneficiul varietăţii de fructe şi legume, deci ai mânca şi uşor, şi sănătos), presupune şi gustări pregătite la grătar, şi poveşti împărtăşite sub pânza cortului, şi cântări în jurul focului, şi momente romantice unde nu ai ca martori decât fluturii ce roiesc în jurul lămpii.

 

Sursa foto: houzz.com

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.