TIOR

Unde sunt copiii? In scorbura!

Construieşte şi amenajează o cameră a copiilor în afara casei, într-o scorbură! Copiilor le plac poveştile, aşa că ai putea să îi ajuţi să se creadă, măcar din când în când, într-o poveste. Construieşte-le o scorbură unde se pot crede ursuleţi, vulpiţe, pitici, Albă-ca-Zăpada sau hobbiţi, funcţie de personajele lor preferate.

 

Trebuie să fie drăguţ!

 

Bineînţeles că trebuie să fie drăguţ! Trebuie să fie un spaţiu decorat cu haz şi pentru un confort maxim, căci altfel s-ar putea ca micuţilor tăi să nu le placă marea surpriză pe care le-ai pregătit-o.

 

Pentru confort, probabil că tu vei şti cel mai bine ce să alegi, în funcţie de bugetul de care dispui, de obiectele pe care le ai prin casă şi de obiectele pe care le vei crea printr-un proiect handmade individual sau de grup (eventual, poate construieşti decorul împreună cu copiii tăi – ne vei scuza cacofonia).

 

Iar pentru haz, vei avea nevoie de creativitate şi de culoare, iar pentru acestea găseşti sugestii şi aici, la secţiunea de amenajări de camere pentru copii.

 

Trebuie să fie sigur!

 

Dacă pentru cei mici este important să le placă felul în care arată "hruba" şi cum se simt în acest spaţiu, ţie cu siguranţă îţi va plăcea mai mult să ştii că sunt în siguranţă în acest spaţiu. Iar această siguranţă va fi oferită o bună izolare a acestei locuinţe provizorii, aşa încât să nu fie umiditate sporită şi să nu se instaleze mucegaiul, să aibă uşi şi gemuleţe, pentru aerisire şi închizători la toate aceste căi de acces pentru a nu risca să rămână copiii blocaţi acolo, şi siguranţa raportată la insecte, animale purtătoare de viruşi şi bacterii şi oameni cu intenţii prăpăstioase.

 

Trebuie să fie rezistent şi spaţios.

 

Siguranţa vizuinei pentru copii se referă şi la structura de rezistenţă a căsuţei construite sub o aripă de pământ: nu vrei să se prăbuşească acoperişul în toiul timpului de joacă al celor mici! Va trebui să fie şi un spaţiu încăpător, aşa încât să încapi şi tu, om mare, să stai din când în când cu cei mici aici sau să cureţi căsuţa şi să repari diferitele probleme mărunte ce apar în jurul oricărei gospodării.

 

Trebuie să fie bine aerisit, curat şi cu o temperatură potrivită.

 

Va trebui să te asiguri ca acest loc nu este nici prea răcoros, nici prea călduros, ci are o temperatură constantă, potrivită creşterii unui copil. Apoi, va trebui să te asiguri că acest spaţiu este aerisit corespunzător, cu atât mai mult cu cât este construit sub pământ.

 

Cât despre curăţenie... nu mai trebuie să spunem că trebuie să fie ireproşabilă pentru sănătatea ta şi a copilului tău, nu-i aşa?

 

Sursa foto: inhabitots.com, photoworldofjbcabana.wordpress.com, maddsrocks.deviantart.com, lotr.wikia.com, ninjacam.com, commons.wikimedia.org

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI