TIOR

Sugestii pentru piscina

A trecut sezonul pentru piscină. Şi ce? Poate vrei să o piscină interioară, poate vrei să te pregăteşti pentru anul viitor sau poate vrei să visezi la piscina perfectă. De data aceasta vom discuta despre cum să alegi elementele de decor pentru piscine nu foarte mari, dar de efect – sugestii pe care le poţi aprecia sau contra, bineînţeles, dar ţine minte că acestea sunt simple sugestii şi nu reguli prinse cu şuruburi.

 

Prima variantă este cea clasică.

 

O piscină simplă, dreptunghiulară sau ovală, poate proiecta oricine şi are diferinte dimensiuni, aşa încât să se poată potrivi grădinii sau terasei tale. Dacă o construieşti de la zero, bineînţeles că vei adapta această facilitate spaţiului de care dispui.

 

Piscinele în trepte sunt din ce în ce mai apreciate.

 

Totuşi, ce te faci atunci când nu ştii să înoţi sau când ai copii care încă nu ştiu să înoate? Constuieşti o piscină în trepte – desigur, poţi să optezi pentru acest tip de piscină şi dacă pur şi simplu îţi place designul sau dacă vrei să intri treptat în apă. În cazul unei piscine în trepte, va trebui să ai grijă la materialele alese: să fie placată cu un material pe care nu vei aluneca, chiar dacă acesta este ud sau scufundat în apă.

 

O piscină în formă de semilună imprimă un aer aparte.

 

Trebuie să recunoşti că o piscină cu o formă deosebită ajută considerabil la crearea unei atmosfere deosebite şi la personalizarea spaţiului în care aceasta ar fi construită. Analizează şi imaginile din galeria foto şi priveşte în special a treia şi a patra imagine şi vezi cum aspectul întregii grădini unde este construită o piscină specială se schimbă şi imprimă un aer dinamic.

 

Poţi alege şi o piscină cu faianţă clasică, dar cu formă şi dotări moderne.

 

"Faianţa clasică" este aceea formată din plăcuţe mici sau medii, de culoare albastră. Ai putea spune că arată banal o piscină albastră, dar nu trebuie chiar să fie plictisitoare: poate o fi o piscină de tip jacuzzi, o piscină cu jeturi puternice pentru masaj, cu spoturi luminoase pe margine şi în interior. Iar apoi, poţi planta diferite plante ornamentale dintre cele exotice şi dacă instalezi şi un sistem audio care să difuzeze muzica preferată în timp ce înoţi, atunci această imagine este completă, nu crezi?

 

Dacă îţi doreşti ceva şi mai şi, atunci ia în considerare o piscină "in-deck".

 

Adică aşa: întâi îţi proiectezi o verandă, apoi modifici proiectul şi faci veranda să cuprindă o piscină, aşa încât nivelul apei să fie la nivelul podelei pe care mergi. Apoi treci la treabă şi construieşti piscina şi veranda. Următorul pas va fi, bineînţeles, să accesorizezi această zonă de recreere cum ştii tu mai bine.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI