TIOR

Pregateste-ti casa pentru o noua vara

A venit vremea să începi din nou să ieşi la aer, indiferent că este vorba despre ieşit pe balcon sau ieşit în curte: trebuie să îţi pregăteşti casa pentru vară. Totul trebuie să fie proaspăt ca să te poţi bucura pe deplin de energia acestei veri, iar circuitul interior-exterior să fie cât mai fluid.

 

Reîmprospătează pereţii

 

Este bine ca, din când în când, să împrospătezi pereţii: mai dă un rând de var, mai dă un strat de vopsea. Poţi chiar să schimbi culorile şi să împrospătezi, astfel, aspectul locuinţei tale. Verde pal, galben lămâie, bleu – foloseşte orice culoare îţi doreşti pentru a da "refresh" pereţilor casei tale.

 

De asemenea, poţi păstra culoarea actuală, iar dacă pereţii tăi sunt albi, un nou strat de var sau de vopsea albă îi va face să arate din nou imaculaţi, curaţi, luminoşi. Vezi? Împrospătarea periodică a locuinţei este bună.

 

Revopseşte veranda

 

Da, ai dreptate, fragmentul acesta nu te interesează dacă nu ai o casă de amenajat. Totuşi, dacă ai o verandă, indiferent că se află pe proprietatea ta de zi cu zi sau pe o proprietate pe care o vizitezi din când în când, trebuie să te îngrijeşti de ea: strânge toate lucrurile de pe ea într-un singur loc şi vopseşte totul, pentru un aer proaspăt. Nu-i aşa că deja simţi mirosul de vopsea proaspăt întinsă şi uscată? Închide ochii pentru câteva secunde şi imaginează-ţi: ce culoare ar arăta cel mai bine?

 

Verifică alarmele

 

Alarmele (de fum, de gaz şi aşa mai departe) trebuie verificate cu orice ocazie: trebuie să îţi păstrezi locuinţa în siguranţă tot timpul anului. Dar ştiai acest lucru deja, nu-i aşa? Verifică fiecare alarmă să aibă baterii, să fie conectată la curent şi să funcţioneze corect.

 

Organizează o bucătărie de vară

 

Este mai plăcut să găteşti afară: ai totul la îndemână, mirosul de mâncare nu se răspândeşte prin casă şi nu se îmbibă în hainele din cuier. Pregăteşte totul aici: o chiuvetă, o plită, o suprafaţă de lucru şi un coş de gunoi. Masa şi scaunele le vei aşeza într-un colţ al grădinii, la umbră, sub un copac.

 

Acoperă întreaga suprafaţă: nu vrei să te bată soarele în cap în timp ce găteşti sau cât pregăteşti masa. În plus, acesta va fi locul perfect pentru a pregăti conservele de-a lungul verii şi la începutul toamnei.

 

Fă curat şi pe dinăuntru, şi pe dinafară

 

Dacă este curat, totul este mai plăcut. În plus, pentru a te pregăti pentru vară, trebuie să umbli printre toate lucrurile pe care le-ai depozitat până acum cu atâta grijă de-a lungul anului şi să scoţi la îndemână produsele specifice verii: umbrele de soare, ţinutele de vară, pistoale de apă şi aşa mai departe.

 

Căutând produsele specifice acestui sezon, va trebui să reordonezi totul în cel mai eficient mod cu putinţă: obiectele care îţi trebuie mai des, ţine-le la îndemână, iar pe cele pe care nu le vei folosi de-a lungul sezonului, depozitează-le mai în spate.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI