Impodobiti gradina de Craciun!

26-11-2016 / Blog amenajari gradini

Casele sunt împodobite în interior de Crăciun, dar nu vă doriți asta și la exterior sau chiar în grădină? Cu siguranță ați văzut curți împodobite frumos și le-ați admirat. De aceea, noi vă oferim idei pentru a amenaja grădina așa cum vă doriți.

Luminițele din grădină

Pentru că aranjamentele de iarnă pentru exterior nu sunt chiar atât de variate precum cele de interior, trebuie să vă limitați doar la luminițe și diferite figurine de grădină în spiritul Crăciunului. Casa și grădina vor arăta așa cum v-ați dorit mereu!

Dacă aveți în grădină brazi și au ajuns la o înălțime potrivită, atunci puteți să îi împodobiți fără să mai stați pe gânduri. Achiziționați instalații cu diferite luminițe în diferite forme. Îmbrăcați brăduții din curte dar și toți pomișorii din grădină. Seara când vă uitați pe fereastră, luminițele vă oferă liniștea și zâmbetul de care aveți nevoie înainte de culcare.

Aleea luminată

Cu o simplă instalație puteți să faceți mai multe lucruri decât ați sperat! Dacă aveți o curte mare care ocolește grădina până la poartă, atunci puteți delimita cu jutorul unei instalații de lumini poteca. În acest fel este și mai vizibilă și are și un aspect plăcut.

Fiecare loc din grădina casei se poate transforma într-un colț de rai luminat. Trebuie doar să aveți timp să mergeți prin magazine, să achiziționați ce vă place și să aveți imaginația necesară pentru a amenaja grădina casei. Cum locuința trebuie să fie aranjată și împodobită pentru Crăciun, așa și grădina nu se lasă mai prejos.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări grădini.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.