TIOR

Hamacul – cel mai bun in crearea momentelor de relaxare

Curioși fiind unde ne putem crea un spațiu de relaxare în confortul de acasă, am descoperit câteva sugestii de home design, numai bune de pus în practică. Dacă stai într-unul dintre ansamblurile rezidențiale ce beneficiază de spații verzi, grădini spațioase sau verande din lemn, atunci poți lua în calcul relaxarea din weekend într-un hamac, în curte.

Odihnă în aer liber

Fiecare tip de hamac are acel ceva ce se poate potrivi spațiului amenajat în aer liber. Momentele de odihnă și relaxare sunt rezultatele unei bune poziționări a hamacului. Grădina din spatele casei poate fi unul dintre locurile indicate a fi utilizate către o amenajare potrivită stării tale de spirit. Dacă dorești ceva mai apropiat interiorului casei, poți alege să poziționezi hamacul chiar în apropierea ușii de la intrarea în casă, în zona verandei.

Funcțional și estetic

Hamacul are un design simplu, iar sistemul de funcționare și montare nu se depărtează de la această simplitate. Totul ține de câteva măsurători în prealabil, pentru a stabili spațiul căruia i se va potrivi hamacul achiziționat. Dacă alegi natura ca mijloc de susținere al hamacului, asigură-te că cele două trunchiuri de copaci sunt suficient de rezistente la greutate.

Hamacul tradițional

Recunoaștem un hamac tradițional atunci când îl vedem în curte, având ca suport de sprijin doi copaci. Poate fi utilizat de către fiecare membru din familie. Am spune că acest tip de hamac tradițional se poate adresa și copiilor, creeând pentru aceștia un loc de joacă nonconformist. Vântul poate fi un element ce ajută la o legănare ușoară a hamacului, ceea ce îți va oferi o expriență tradițională a relaxării în propria grădină. Atunci când nu este folosit, hamacul se demontează foarte ușor.

O altfel de abordare

Atunci când îți dorești să te relaxezi, însă un hamac tradițional nu se potrivește stilului tău de amenajare exterioară a locuinței, poți opta către un altfel de hamac. Renunță la pânza hamacului obișnuit, și orientează-te către alte materiale. De asemenea, poți alege alt spațiu decât cel dintre două trunchiuri de copaci, căci anumite tipuri de hamac au sisteme moderne de auto-susținere.

Sursa foto: houzz.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI