TIOR

Gradina ta capata un aspect nou

Amenajarea curții este o misiune dificilă pentru mulți dintre noi. Atunci când construim o casă trebuie să vă ocupați și de aspectul grădinii. Astăzi vă oferim câteva idei pentru amenajarea unei grădini folosind pavelele potrivite.

Pavelele au un design special

Pavelele au un rol estetic ce contribuie la întreg designul exterior. Dacă dispuneți de o grădină mare care este poziționată în fața casei, atunci o puteți parcela în așa fel încât să aveți  atât o porțiune de gazon cât și o porțiune de pavele. Studiile arată cu 80% dintre români aleg să folosească pavele în special pentru locurile de parcare. Aceste pavele au și un rol practic mai ales pentru departajarea zonelor în curte.

Consultați un specialist

Înainte de a vă apuca de amenajarea grădinii este bine să consultați un specialist. Dacă lucrați în domeniu și aveți cunoștințele necesare, atunci puteți să vă apucați de lucru. În caz contrar, aveți nevoie de o persoană care să vă îndrume spre ce anume trebuie să achiziționați și ce se potrivește cel mai bine.

Ce trebuie să știți

Alegeți pavele de bună calitate mai ales dacă le folosiți pentru trafic auto. Acestea trebuie să reziste la sarcini mai grele iar forma de montare este diferită. Cât despre pavelele pentru zona pietonală, trebuie să știți faptul că există o gamă largă din care puteți alege. Creați un model special folosind două sau mai multe tipuri de pavele. Puteți opta pentru forme rotunde, forme ascuțite sau un aspect rustic.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări grădini.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI