TIOR

Gradina cu spatii de relaxare pentru intreaga familie

Alegerea unei case și schimbarea ce vine odată cu mutarea de la apartament la curte ar trebui să te bucure. O casă vine cu o grădină pe care o poți amenaja după bunul plac, cu flori, spații de relaxare. Am ales câteva idei decorative pentru curtea casei tale și suntem curioși care îți place mai mult.

Loc de refugiu

Casă nouă cu noi spații pe care să le folosești în cel mai potrivit mod. Alături de familia ta poți petrece clipe minunate în locul de refugiu pe care îl poți obține cu cea mai potrivită metodă de amenajare a grădinii. Reimaginează-ți grădina ca fiind spațiul de relaxare perfect, în care stilul decorativ personal va juca un rol important.

Funcțional și estetic

O reușită în amenajarea grădinii este redată de asigurarea funcționalității și esteticii plăcute a spațiului. O masă înconjurată cu scaune pentru fiecare membru al familiei poate fi cheia practică de care ai nevoie. Servirea mesei în natură se potrivește anotimpurilor călduroase și îți asigură relaxarea de care ai nevoie. Un mobilier de grădină în nuanțe dinamice va crea puncte focale de interes spațiului exterior.

Cărarea din grădină

Așa cum oferi o atenție deosebită gazonului, trebuie să te asiguri că există cel puțin o cărare care nu te va face să calci pe spațiile verzi. Aici poți interveni cu pavele care definesc un traseu clar pentru întreaga zonă. Această metodă de separare a spațiului vine în avantajul unor grădini împărțite pentru utilizări diferite. Asigură-te că există câte o cale de a ajunge la fiecare spațiu amenajat diferit din grădină.

Curtea mică, efectul mare

Este adevărat faptul că o curte mai mare oferă mai multe posibilități decorative. Cu toate acestea, curțile mai mici pot adăuga interes vizual folosind culori îndrăznețe, atât pentru cromatica spațiilor de relaxare, cât și pentru spațiul rezervat grădinei cu flori. Caută inspirația în natură, iar efectul obținut de va încânta, cu siguranță.

Sursa foto: freshome.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI