TIOR

Focul din curte - nu este incendiu, dar este „wow”

Foc și aer, două elemente ale naturii ce pot crea un cadru de vis în curtea casei tale. Dacă ai găsi deja amenajate astfel de case de vânzare, cu siguranță nu ai mai sta pe gânduri. Noi îți oferim câteva idei inspiraționale pentru a le pune în aplicare în spațiul disponibil din curtea locuinței tale.

La prima vedere, multe modele din galeria noastră foto par costisitoare, însă acestea pot fi un punct de plecare a variantei dumneavoastră personalizată. Cu un strop de creativitate și folosirea materialelor adecvate, poți crea un aspect primitor curții tale, indiferent de bugetul disponibil.

Siguranță decorativă

Un factor important ce trebuie luat în considerare este siguranța. Atunci când amenajăm focul din curte, având în vedere că totul se petrece în aer liber, este indicat să ne asigurăm că lucrăm în cele mai bune condiții și cu materiale de calitate. Procesul decorativ presupune alegerea unor materiale ignifuge și rezistente. În plus, spațiul din jurul focului trebuie curățat de posibile obiecte ușor inflamabile.

Aprindere ușoară

Ce fel de combustibil vei utiliza? Este bine de știut faptul că folosirea gazului în acest scop necesită autorizații de instalare din partea profesioniștilor. De aceea, este mai la îndemână să te orientezi către alternative pentru combustibil cum ar fi: bușteni de lemn și brichete.

Foc și gheață

O combinație neașteptată, însă cu un rezultat deosebit. De fapt, este vorba despre piese din sticlă pe post de alternativă a pietrișului asociat cu focul. Sticla este rezistentă la căldura focului din curte și asigură un element de design interesant. Colorată sau cu diferite forme geometrice, este alegerea ta.

Foc și apă

Din nou, o asociere inedită de elemente: foc și apă. Ideea decorativă presupune un efect de oglindă realizat cu ajutorul apei, care să reflecte frumusețea focului. O înconjurare a flăcării cu elementul vieții, apa.

Foc și piatră

Efectul zen poate fi obținut prin alăturarea focului cu piatra. O modalitate contemporană de a reprezenta cum căldura poate fi distribuită prin intermediul pietrelor ce parcă absorb focul. În această formulă, designul exterior al căminului va atrage toate privirile.

Pentru prieteni

Un loc ideal pentru a-ți invita prietenii pentru câteva momente de relaxare. Va deveni, cu siguranță, cel mai popular loc din curte, mai ales atunci când soarele va apune. Un spațiu demn de lenevit alături de compania potrivită.

Sursa foto: freshome.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI