TIOR

Dusuri in aer liber

Ştii ce ar fi o idee foarte bună? Dacă tot stai la casă, să îţi instalezi un duş afară. Îţi promitem că duşurile în aer liber se vor dovedi foarte utile şi eficiente. Chiar despre acest subiect vom discuta astăzi: despre amenajarea unui spaţiu pentru duşuri afară, în grădină.

 

În loc de vestiar

 

Dacă instalezi un duş afară, poţi foarte bine să amenajezi o cabină cu vestiar şi scăunele (unul în duş, unul alături), cu un dulăpior cu prosoape curate şi cu câteva agăţători. Astfel, vei putea să te şi schimbi aici şi să te pregăteşti de piscină sau să te împrospătezi după ce ai fost la piscină sau la sală. Acest tip de amenajare este ideal în special pentru cei care sunt pudici sau care sunt suspicioşi  în ce priveşte duşurile din locurile publice.

 

Pentru pitici agitaţi

 

Copiii se pot murdări foarte repede în grădină. La fel şi animalele de companie. Ar fi îngrozitor să găseşti urme de lăbuţe şi de mânuţe murdare prin casă, mai ales după ce ai făcut curat. Totuşi, dacă instalezi un duş afară, vei putea să speli şi câinele, şi copiii în acelaşi loc şi să eviţi, astfel, să se murdărească interiorul locuinţei tale.

 

Pentru când sunteţi prea mulţi

 

Atunci când vara vin prietenii la tine şi rămân peste noapte, dimineţile pot fi puţin mai aglomerate. Pentru a eficientiza puţin traficul la baie, unii dintre voi vor putea face duş afară, pentru ca ceilalţi să îşi poată face rutina de dimineaţă în restul casei.

 

Staţie de curăţenie

 

Dacă îţi place să te ocupi de grădinărit sau ai amenajat într-un colţ al grădinii un grătar, cu siguranţă ştii deja că este foarte utilă o sursă de apă cât mai la îndemână pentru a clăti diferite instrumente de grădinărit sau de gătit, pentru a de curăţa tu, pentru a stinge focul şi aşa mai departe.

 

Util vara

 

Un duş afară este ideal pentru când vii de la piscină, de la plajă sau de la alergat – ţii mereu prosoapele la îndemână şi intri de fiecare dată direct în duş, pentru a te curăţa de nisipul de la plajă sau a te clăti de transpiraţie. Astfel, când vei intra în casă, vei fi deja fresh, te vei putea aşeza oriunde şi vei putea păşi fără grija că murdăreşti podelele proaspăt lustruite sau că umpli de nisip covoarele miţoase.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI