TIOR

Decoratiuni handmade pentru gradina ta

Din capitolul „Idei creative de amenajare a grădinii” îți prezentăm câteva decorațiuni pe care le poți face singur, acasă. Dacă ai puțin timp liber, noi îți dăm doza zilnică de inspirație. DYI, ce mai stai?  


Handmade pentru că…


Ne-am obișnuit să reînnoim permanent lucrurile de care ne-am plictisit sau pe care nu le mai considerăm utile pentru moment. Nouă ne place să credem că nu ne-am uitat abilitățile practice pe care le-am învățat la școală. Ne este dor de acea perioadă în care transformam un ghem de lână într-o păpușă, o castană într-un arici și ne decoram camera cu ele.


Acum, ne adaptăm vârstei, dar rămânem cu ideile originale și creative pe care dorim să le punem în aplicare. Ce poți observa în galeria noastră foto? Nu, nu sunt ustensile de bucătărie. Sau au fost. Dar acum sunt sisteme de iluminat, de agățat, de amuzat pe cei mici și pe cei mari.


Răzătoare din bucătărie în grădină


De la o răzătoare la un sistem de iluminat ingenios nu este un drum lung. Doar până în grădina din spate, unde chiar se potrivește de minune. Aduce un aer vintage care nu poate fi refuzat. În cazul în care ai montat un singur bec în curtea din spate și ți-ai dori un aranjament de iluminat altfel, acum este momentul să aplici această idee „cu lipici”. Poți alege la fel de bine și un aranjament în serie pentru un iluminat mai puternic.


Ceșcuțe de cafea peste tot


Rămânem tot la ustensilele cel mai des folosite în bucătărie. Dar acum le acordăm o altă utilitate. Din ceșcuțe noi vrem să facem sisteme de agățat, iar acum, tot din ceșcuțe - candele. Farfuriuțele o să le transformăm într-o decorațiune inedită pentru perete. Abracadabra! În galeria noastră foto au apărut deja transformările. Credeți că asta este tot? Mai avem în portofoliu de „minuni” și cești de cafea pe post de ghivece cu flori.  


Altfel de ghivece cu flori  


Nu-ți certa pisica sau cățelul că a răsturnat ghiveciul din grădină. Ghemotocul de blană se uită la tine cu ochi mari și îl ierți, pe jumătate. Iar acum, dacă tot s-a spart ghiveciul, iartă-l de tot. Mai ales că îți oferim o soluție de „reparare”. Tu decizi cum organizezi ceea ce va fi un început pentru grădina ta de poveste.


Adaugă atât pământul și îngășămintele de care plantele au nevoie, cât și mici decorațiuni pentru un design cât mai atractiv. Să fie flori din ceramică, pietricele de râu sau mici căsuțe din lemn pentru păsări? Noi ne-am hotărât. Vom face să semene cu un castel ca în poveștile cu Prințesa Florilor. Dă frâu liber imaginației și iată cum un vas spart se poate transforma într-un element decorativ potrivit pentru grădina ta.


Sursa foto: hhomedesign.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI