TIOR

Ce-ti trebuie pentru o petrecere de vara?

Nici măcar nu contează ce vârstă ai de fapt: dacă ai un spirit tânăr, vara aceasta trebuie să petreci! Aşadar, trebuie să ai o listă cu toate cele trebuincioase pentru organizarea unei petreceri de vară, mai ales dacă o organizezi afară (în grădină, pe terasă, pe balcon, pe verandă etc) – vom discuta totul ca şi cum ai avea o grădină, însă fiecare sugestie se poate adapta şi altor spaţii.

 

Măreşte masa.

 

Aştepţi mulţi oaspeţi? Excelent! Şi ce dacă nu ai o masă destul de încăpătoare? Alege cea mai lungă masă din casă, apoi alătură-i-o pe următoarea cea mai lungă masă. Fă în aşa fel încât să fie ambele mese la acelaşi nivel, apoi poţi prelungi această masă cu ajutorul unor placaje şi al unor căluţi sau capre din lemn.

 

Improvizează o ladă frigorifică.

 

Nu ai nevoie de lucruri scumpe pentru a amenaja un spaţiu de socializare plăcut, ci doar de inventivitate şi puţină îndemânare. De exemplu, lada frigorifică poate fi înlocuită cu succes de o lădiţă din lemn pe care ai desenat cu vopsea câteva modele drăguţe, în care ai aşezat o folie de plastic sau un sac şi în care vei turna multă gheaţă. Sacul are rol în menţinerea umidităţii înăuntrul lădiţei, aşa încât apa să nu se îmbibe în lada din lemn.

 

Dacă nu ai o astfel de lădiţă, poţi improviza o ladă frigorifică (un recipient încăpător pe care să îl umpli cu gheaţă pentru a menţine băuturile reci) şi dintr-o fostă chiuvetă pe care să aşezi şi mici ghivece sau aranjamente de flori, dintr-o găleată (din plastic sau, şi mai bine, din tablă) sau dintr-un butoi, indiferent de dimensiunile acestuia.

 

Oferă spaţiului pentru petrecere un aer exotic.

 

Cum se face aşa ceva? S-ar putea să fie mai bine să îţi faci planuri de vară mai din timp, aşa încât să plantezi în ghivece ceva mai mari oleandri, plante agăţătoare, ficuşi şi filodendroni (din cei care arată ca un copac şi au frunzele mari, nu din cei care sunt ca telefonul fără fir). Dacă nu ai astfel de plante care să fi crescut deja destul de mari, atunci încearcă să faci rost de câteva mănunchiuri de paie din care vei improviza un acoperiş, câteva fructe exotice (nuci de cocos şi ananas, de exemplu) pe care să le foloseşti ca ornamente sau le crearea unui platou excentric.

 

Creează atmosferă cu luminiţe şi semne.

 

Poţi crea o atmosferă foarte plăcută cu ajutorul unor pancarte foarte colorate (unde vei scrie mesaje prietenoase şi haioase şi vei desena tot felul de giumbuşlucuri), al unor ghirlande luminoase, al unor lumânări aşezate în suporturi lucrate manual din frunze, bucăţi de lemn şi borcănele cu nisip, al unor vaze (improvizate din sticle şi borcane din sticlă transparentă) cu flori proaspete şi colorate.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI