TIOR

Casuta viselor din gradina

Ați admirat mereu căsuțele din lemn pentru grădină? Acum este momentul să aveți una! Noi vă propunem câteva idei pentru amenajarea grădinii pentru cei mici sau chiar pentru cei mari 

De ce casuța de lemn?

O căsuță din lemn schimbă foarte mult o grădină. Îi dă un aer de poveste și o aură de mister. Mai multe decât atât, această căsuță poate să devină utilă la un moment dat. Ea poate să fie transformată în magazie. Această magazie este perfectă pentru unelte, accesorii pentru grădină sau pentru depozitarea bicicletelor.

Mai este utilă și pentru copii, deoarece ei se pot juca în această căsuță de lemn și iși pot depozita toate jucăriile aici. În acest fel, părinții scapă de problema jucăriilor împrăștiate peste tot prin casă.

Ce trebuie să știi

În primul rând trebuie să țineți cont de cât de mult spațiu dispuneți în grădină pentu menajarea unei căsuțe de lemn. Contează mult grosimea pereților, modelul căsuței, acesoriile. Aveți nevoie de puțină îndemânare, deoarece căsuțele se livrează nemontate. Mai sunt necesare și uneltele potrivite. Dacă nu vă pricepeți, puteți apelala un meșter.

Trebuie să țineți cont și de costurile acestei construcții din lemn. Prețurie diferă și  încep de la 1000 de ron și pot ajunge la mii de euro în funcție de dimensiune și de utilități.

Puteți alege o căsuță din lemn cu o singură ușă. Dacă alegi o căsuță cu două uși aceasta este mai utilă în cazul în care doriți să depozitați utilajele mari de grădină.  De asemenea , puteți opta pentru o fereastră sau pentru două ferestre. Dacă nu folosiți această căsuță drept spațiu de recreere este în regulă să optați pentru o singură fereastră.

Căsuță din lemn din grădină trebuie întreținută, deoarece în timp se deteriorează. De aceea, lemnul trebuie tratat cu diferite soluții. Acest proces se repetă odată la doi ani. În acest fel, vă puteți bucura un timp îndelungat de mica bijuterie de grăină.

Dacă doriți o căsuță colorată, vopsiți lemnul într-o culoare potrivită. Chiar dacă este magazie sau loc de joacă pentru copii, se întegrează perfect în  grădină și va atrage privirile tuturor prietenilor.

Dacă doriți mai multe idei pentru amenajarea grădinii intrați însecțiunea Amenajări grădini.

Sursa foto: amenajări-gradini-spațiiverzi.ro, rollux-construct.ro, renovat.ro, bricopirus.ro

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.27 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI