TIOR

Amenajeaza gradina pentru serile de vara

Vrei să iți impresionezi prietenii într-o seară călduroasă de vară? Invită-i în grădină și impresionează-i cu ideile și imaginația ta. Alege elementele potrivite pentru o seară minunată alături de prieteni într-o atmosferă de basm. Iată cum poți face acest lucru.

Corpurile de iluminat

Pentru că serile de vară sunt călduroase și nu puteți sta în casă, vă oferim sfaturi pentru amenajarea grădinii și pentru alegerea corpurilor de iluminat potrivite. Jocurile luminilor crează un decor ambiental deosebit în propria ta grădină.  Decorează aleea care duce către masa unde toată lumea se adună,  cu ajutorul unor corpuri de iluminat electrice pe care le poți înfige în pământ.

Istalații de brad

Fiecare din noi are cel puțin o instalație de brad acasă. Puteți îmbrăca pomii din grădină cu această instalație. Este o idee decorativă ingenioasă pentru serile de vară petrecute în grădină cu prietenii. De semenea, poți îmbrăca o minge cu această instalație și o poți agăța în copac. Prietenii tăi vor fi impresionați!

Felinare

Felinarele de diferite culori reprezintă o idee tinerească  pentru serile de vară. Agață  în copaci aceste felinare care se mișcă în momentul în care bate vântul iar imaginea este încântătoare!

Improvizează!

Lasă-ți imaginația să zburde și improvizează! Confecționează chiar tu pentru prietenii tăi un corp de iluminat. Poți decora un borcan cu o sfoară, crenguțe de lavandă și o lumânare în interior! Cu siguranță ideea ta osă fie apreciată și lăudată!

Totuși, nu exagerați cu corpurile de iluminat, deoarece ce-i prea mult strică. Personalizează-ți grădina în așa fel încât să creezi o imagine unică de basm care să ofere o stare de bine și să pună accent pe decor.  Dacă ați reușit, atunci totul este gata pentru o seară reușită cu prietenii dragi la un pahar de vin.

Ai nevoie de mai multe idei pentru decorarea grădinii tale? Te invităm si intri în sectiunea amenajări grădini.

Sursa foto: garbo.ro, casadex.ro, caseamea.ro

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI