TIOR

Amenajati gradina cu trandafiri parfumati

Trndafirii sunt florile care transmit cea mai multă emoție împreună cu: rafinamentul,eleganța, romantismul și blândețea. Parfumul lor este amețitor, iar dacă alegeți să îi plantați în grădină, aspectul se va schimba total. Noi vă propunem câțiva pași pentru a amenaja grădina cu ajutorul trandafirilor.

Sfaturi utile

Cel mai bun moment pentru  a planta trandafiri este vara, în luna august. Plantați butașii, iar până la primăvară aceștia sunt deja prinși. Alegeți locurile potivite din grădină pentru amenajarea trandafirilor. Puteți alege trandafiri pitici sau trandafiri urcători. Pentru trandafirii urcători achiziționați arcade pentru a se întinde pe ele și pentru a face o boltă frumos mirositoare. Alegeți trandafiri de exterior care rezistă și la temperaturi mai scăzute. Lăstarul trebuie adâncit cam 6-7 cm în pământ și apoi adugați apă.

Când udăm trandafirii?

Grădina cu trandafiri trebuie udată de 2 ori pe săptămână pe timp de vară, când afară temperatura est mai rece. Aveți grijă de trandafiri și nu îi lasați de izbeliște. Aceștia nu necesită doar apă. Toamna, în luna octombrie, trandafirii trebuie curățați de uscăciuni. Frumoasele flori rămâ curate și înfloresc frumos anul următor.

Culori și texturi

Trandafirii sunt cele mai încântătoare flori care se găsesc în foarte multe nuanțe. De la roșu aprins, până la roz, alb ,violet, galben, și chiar amestec de culori precum roz cu alb. Mai mult, diferă și soiul lor. Unii trandafiri au petale catifelate. Alții, au petale bogate și miros suav. Alegeți trandafirii care vă plac cel mai mult și transformați grădina într-un loc de vis.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări grădini.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI