Tablouri potrivite pentru dormitor

13-10-2016 / Blog amenajari dormitoare

Dormitorul trebuie să fie locul cel mai liniștit din casă, cu un design fin și rafinat. De aceea, trebuie să alegeți obiecte decorative ce dau o notă personală. Noi vă oferim câteva idei pentru a amenaja dormitorul așa cum vă doriți.

Tablouri pentru dormitor

În dormitor se potrivesc tablourile cu peisaje din natură. Pictura aleasă trebuie să emane o stare de bine, de liniște, de relaxare, romantism și iubire. Evitați tablourile în care sunt exemplificate scene violete sau petreceri haotice. Aceste tablouri nu fac altceva decât să vă agite și să vă încarce cu energie negativă. 

Tipuri de tablouri

Trebuie să știți că există mai multe tipuri de tablouri înafară de cele clasice pictate. Tablourile pot fi brodate, sau realizate pe goblen, pe sticlă, pe pânză. Alegeți tabloul care vă înspiră acel “ceva”.  Astăzi, sunt la modă tablourile pictate pe catifea, pe mătase sau pe papirus. Scopul unui tablou este de a trezi numai emoții pozitive, așa că trebuie să alegeți corect.

Unde așezați tabloul?

Locul cel mai potrivit pentru un tablou în dormitor este deasupra patului. Peretele oferă suficient spațiu. Dacă alegeți un tablou mai mare, unul este sificient. Dacă tablourile sunt de dimensiuni mici și doriți să acoperiți toată zona de deasupra patului, alegeți tot elemente din natură pe care să le încadrați cu gust.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări dormitoare.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.