TIOR

Sugestii in dormitor: decorarea intr-o singura nuanta II

Dacă încă nu ne-ai dat dreptate că dormitorul poate arăta minunat decorat într-o singură nuanță, noi ți-am pregătit o galerie foto pe care nu o poți neglija. De îndată ce am găsit și alte elemente ce pot completa amenajarea dormitorului alb, le-am pus cap la cap în articolul ce urmează.

Atmsosferă din lumină

Așa cum era de așteptat, camerele albe sunt luminoase și aerisite, însă acest lucru se întâmplă pe timpul zilei. Seara sunt recomandate a fi utilizate elemente de iluminat care să ofere căldură dormitorului. Corpurile de iluminat aplicate pe suprafața pereților pot contribui la scoaterea în evidență a diferitelor texturi arhitectuale. Dormitorului nu îi stă bine luminat excesiv, de aceea atmosfera creată trebuie să fie una liniștitoare.

Luciu diafan

Mai ales în cazul unui dormitor decorat într-o singură nuanță, există detalii de care trebuie să ții cont. De exemplu, un element ce sporește aspectul de reflexie a unui design deosebit este luciul. Îl putem regăsi în diferite suprafețe din încăpere. Un dormitor unde întâlnim finisaje sclipitoare creează diferite metode prin care obiectele decorative ies în evidență. Tavanul și pereții sunt cele mai la îndemână locuri ce pot reflecta un luciu diafan.

Straturi, straturi

Folosirea albului în decorarea întregului dormitor se poate realiza în straturi. Mai exact, o modalitate ușoară de a sparge monotonia este recomndată a fi stratificarea nuanței inițiale folosite pentru a spori varietatea zonelor de inters din încăpere. Dacă te vei orienta către o paletă mai rece, atunci vei lua în considerare nuanțe luminoase de gri.

Alb – ideal

Unui dormitor nu îi este necesară o multitudine coloristică pentru a oferi ceea ce ne dorim: liniște și confort. De aceea, ideal este să ne îndreptăm atenția către mobilier. Patul dublu, șifonierul, cât și alte piese nelipsite dintr-un dormitor pot fi acoperite în alb pentru un efect de pace. Accesoriile decorative, cât și detaliile arhitecturale vor contribui decisiv la crearea dormitorului alb ideal.

Sursa foto: houzz.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI