TIOR

Sugestii in dormitor: decorarea intr-o singura nuanta I

Decorarea cu nuanțe de alb menține interesul specialiştilor în home design şi pentru perioada următoare. În căutarea perfectă a amenajării dormitorului, ai omis faptul că o încăpere nu trebuie să atragă neapărat printr-un colorit dinamic. De aceea, îți vom propune în continuare opțiuni de amenajări dormitoare intr-o singură nuanță, de data aceasta, alb.

Detaliile fac diferența

Pot exista dormitoare care să nu transmită nimic, sa aibă un aspect plat şi rece. Știind însă că detaliile fac diferența, vom miza pe aceastea cu prima ocazie. Rezultatul obținut va fi un dormitor alb, odihnitor şi confortabil.

Elemente arhitecturale

Din moment ce accentul decorativ nu este redat de o gama largă de nuanțe, atunci ai posibilitatea să scoți la înaintare detaliile arhitecturale. Pentru un puternic impact vizual, trebuie să iei în considerare celelalte elemente care pot face un spațiu primitor. Elementele arhitecturale creează texturi şi forme care ajută la completarea spațiului colorat într-o singură nuanță. Expunerea detaliilor din lemn ies în evidență într-un cadru complet alb, sugerând un farmec rustic pentru dormitorul amenajat astfel.

Atmosferă amplificată

Evitarea unei vibrații reci poate fi realizată prin punctarea unor zone de interes. O fereastră atent amenajată, cu o privelişte anume şi cu perdele care să acopere numai cât este necesar, un şemineu îngrijit si un tavan decorat aparte cu elemente din oțel oferă un impact vizual inedit. Efectul de amplificare a atmosferei este determinat de aspectul curat şi simplu al dormitorului.

Aspect natural

Dormitorul ai cărui pereți sunt îmbrăcați în lemn vopsit alb necesită aceaşi tendință decorativă şi pentru tavan. Vizual, se aseamănă cu o cabană confortabilă dintr-o zonă muntoasă. Alte elemente din natură, precum fibrele din care este confecționat covorul, aduc căldură dormitorului.

Sursa foto: houzz.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI