TIOR

Selectia decorativa pentru pat: tablia din lemn

Oaza ta de liniște și relaxare, dormitorul, va beneficia întotdeauna de o amenajare interioară aparte. De data aceasta, atenția specialiștilor în home design se oprește asupra elementelor ce dau tonul în dormitor: patul, dar mai ales tăblia acestuia.


Punctul focal al dormitorul ni-l alegem singuri. Ideile noastre decorative te pot ajuta în amenajarea inspirată a dormitorului. Atunci când nu îți propui schimbări majore în locuință, te poți orienta către elemente decorative care să reîmprospăteze atât designul încăperii, cât și atmosfera acesteia. Un astfel de element, de impact spunem noi, este tăblia patului.


Idei peste idei


Și pentru că nu trebuie să te limitezi la proiectele expuse în showroom-urile de mobilier, noi venim cu modele care te vor atrage, cu siguranță. Tăblia patului este un element de design a cărui importanță nu o vom putea conștientiza din prima clipă, dacă nu vom trage cu ochiul în galeria foto. În plus, este o componentă a patului pe care o puteți schimba cu ușurință, de ori câte ori vei simți nevoia unei transformări de stil în spațiul tău de odihnă.


Tăblii din lemn


Ideile de amenajare a tăbliei sunt nelimitate. De la tipul de material, la textură, formă și mărime sunt nenumărate decizii de luat. Pentru că există mai multe categorii de tăblii, noi le-am ales pe cele confecționate din lemn. În funcție de impactul pe care decorațiunea patului ai dori să o aibă asupra dormitorului și confortului tău, te poți inspira din variantele pe care ți le punem la dispoziție.


De ce lemn?


Am ales lemnul, dar nu pentru a crea neapărat un look rustic. În home design, lemnul se poate adopta diferitelor stiluri de amenajare a dormitorului. Dacă încerci un lemn într-o nuanță mai închisă și cu aspect lustruit, poți obține o tăblie ce denotă eleganță. Este de apreciat versatilitatea pe care lemnul o oferă amenajării interioare a locuinței.


Pat de cabană


Tăblia patului poate conține și bucăți de lemn cu aspect învechit. Se poartă, este exact ca în domeniul modei. Așa că poți reactualiza o tăblie prin crearea unui pat de inspirația celor din cabanele de la munte. Textura ușor erodată marchează un stil diferit dormitorului tău.


Obloane, dar nu la geamuri


Un adevărat potențial creativ poate fi reprezentat de folosirea obloanelor cu un alt scop decorativ decât cel bine știut. Capătul patului poate fi locul potrivit de tranformare a utilității vechilor obloane din lemn. Da, este adevărăt, tăblia patului ne oferă libertate în ceea ce privește decorarea ei. De aceea, poți insufla propriul stil într-o astfel de creație. Ai grijă ca toate elementele să se completeze, de la pernele decorative, așternutul patului și restul mobilierului, până la tăblia patului.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI