TIOR

Schimba un singur element, dar intreg dormitorul...

Dormitorul poate deveni o cameră tare anostă, prin urmare câteva sfaturi de amenajare a dormitorului pentru înnoirea aspectului prind bine oricui. Nu trebuie să schimbi întreaga încăpere pentru a avea un dormitor frumos, ci numai câteva detalii, lucruri mărunte care schimbă rapid şi uşor întreaga atmosferă dintr-o cameră.

 

Culoarea este bine-venită oricând, oriunde.

 

Primul gând te duce, nu-i aşa, la culoarea finisajelor şi a zugrăvelii, nu-i aşa? Încearcă să alegi un parchet într-o culoare cât mai uşor de asortat cu orice altceva, pentru a lăsa loc de schimbări pentru celelalte elemente ale camerei: accesorii, mobilier, culoarea şi decoraţiunilor pereţilor şi aşa mai departe.

 

Nu este necesar să zugrăveşti întreg dormitorul în aceeaşi culoare: poţi opta pentru culori diferite, dar, şi mai bine, alege ca pereţii să fie albi şi pictează numai un colţ din cameră într-o culoare puternică. Graffiti-ul este şi el o modalitate plăcută de a da culoare pereţilor.

 

Dacă preferi pereţii albi sau în culori neutre, dar deschise şi cât mai simple, poţi opta pentru accesorii colorate. De exemplu, covorul de dinaintea patului sau pernuţele decorative de pe fotolii pot reprezenta stropii de culoare de care ai nevoie şi care pot fi înlocuite cu uşurinţă când se schimbă anotimpurile sau preferinţele cromatice.

 

Dezirabile sunt şi piesele de mobilier deosebite.

 

Detaliile sunt cele care dau personalitate unei camere. Alege o noptieră deosebită, un scaun... cu om la cap, o canapeluţă cu imprimeu colorat pe care să o aşezi lângă fereastră, un dulap pe care să îl poţi desena în fel şi chip şi aşa mai departe.

 

De asemenea, poţi alege ca piesa principală a dormitorului să fie nota de îndrăzneală: aminteşte-ţi despre articolul nostru despre paturi şi despre paturi cu tăblie. Iar acum ia vezi: nu s-ar potrivi unul aşa în camera ta?

 

Corpurile de iluminat au ultimul cuvânt.

 

Ţi-am mai atras atenţia şi cu alte ocazii: lumina şi felul în care aceasta se propagă pot schimba în întregime şi numai într-o clipită atmosfera creată într-o cameră. Eşti de acord, nu-i aşa? Lumina colorată, lumina de lumânări şi lumina de neon imprimă un aer diferit camerei, iar aceastea sunt numai 3 exemple.

 

Contează şi corpurile de iluminat pe care le alegi pentru dormitorul tău: un candelabru, de exemplu, ar da un aer elegant dormitorului tău, în timp ce o reţea de veioze sau un şir de lumânări de diferite culori, dimensiuni şi modele pot face ca dormitorul tău să fie foarte intim.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI