TIOR

Sa optimizam patul

Sigur, pregătirea patului o cunoaşte toată lumea, dar vor fi întotdeauna câteva detalii care ar putea să îţi scape sau de este bine, pur şi simplu, să ţi se amintească. Aşadar, de ce este nevoie pentru ca un pat să arate foarte bine şi să fie foarte confortabil, fără a te transforma în prinţesa care are nevoie de 100 de saltele ca să poată dormi liniştită?

 

Aşternuturi curate

 

Fă o baie fierbinte, îmbracă-te cu pijamale proaspete, apoi revino în dormitor şi cuibăreşte-te în cearşafurile curate şi parfumate aşezate cu grijă pe pat. Ideal ar fi să le întinzi bine, să nu aibă cute care să te incomodeze: chiar dacă nu îţi place să calci cearşafuri, măcar intinde-le bine pe pat.

 

Aşternuturi de calitate

 

Caută să alegi cearşafuri cât mai bune calitativ pentru paturile din dormitoare: să fie din materiale moi şi cât mai naturale. Ideal este ca cearşafurile să fie din bumbac, dar nu spune nimeni să nu ai şi o lenjerie de pat din cele uşor lucioase, pentru nopţile romantice.

 

Mai multe tipuri de perne, dar nu prea multe

 

Uită-te şi la paturile din galeria foto: toate au minimum două tipuri de perne. Tu câte persoane care dorm cu o singură pernă cunoşti? Desigur, sunt şi cei care dorm fără perne, dar sunt mai mulţi cei care au o pernă mare pe care dorm, una mai mică pe care şi-o pun în zona lombară şi una şi mai mică pe care o folosesc pentru reglarea poziţiei gâtului în timpul somnului.

 

Aşadar, mai ales dacă este un pat dublu, trebuie minimum două perechi de perne: două perne de un fel, două de alt fel. Mai ales dacă îţi plac şi pernuţele decorative trebuie să ai minimum patru perne în pat.

 

Perne pentru gât, perne pentru picioare

 

Pernele cilindrice sunt o invenţie foarte bună. Toţi cei care se trezesc cu dureri de gât sau de spate ar trebuie să ştie despre ce discutăm aici: pernele cilindrice sunt ideale pentru buna poziţionare a gâtului, sunt chiar mai bune decât puii de pernă. De asemenea, dacă ai un loc de muncă unde stai mult cu picioarele atârnate sau mergi mult pe jos, este bine să ai o pernă pe care să o pui sub picioare şi să îmbunătăţeşti, astfel, circulaţia sângelui din picioare.

 

Perne pentru femei însărcinate... dar pentru toată lumea

 

Ştii pernele acelea lungi, create pentru femeile însărcinate? Ai să râzi, dar ai face bine întâi să încerci să dormi cu o astfel de pernă o noapte (mai ales dacă nu împarţi patul cu nimeni).

 

Vei vedea cât de bine te odihneşti când poţi încolăci perna aceea în jurul tău în aşa fel încât să nu stea umărul prea sus, să nu stea capul prea jos, să nu stai cu picioarele prea aproapiate şi să te încălzeşti prea tare şi să ai ce ţine în braţe, dacă ai nevoie de acest lucru pentru a dormi bine. Încearcă şi apoi râzi, dacă îţi mai vine!

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI