TIOR

Peretii din dormitor – decorati cu drag si spor

În general, ideile de amenajare a dormitoarelor se îndreaptă către mobilier, obiecte decorative și sunt neglijate elementele ce pot aduce schimbări radicale în locuință. În această ultimă categorie intră și decorarea pereților ce poate cunoaște texturi, suprafețe și dimensiuni dintre cele mai diversificate.


Idei din plin


Adăugarea unei texturi pe peretele din dormitor oferă o dimensiune complet nouă modului de înfățisare al camerei. Alături de un stil original redat chiar și printr-un iluminat aparte, se poate schimba radical aspectul încăperii destinate relaxării. Pentru un design deosebit al pereților poate interveni utilizarea lemnului, a detaliilor aurii și a altor materiale de efect.


Îți oferim o mână de ajutor. Am ales cele mai inspirate idei pentru amenajarea dormitorului, cu accent pe un singur perete ce o sa facă diferența în designul întregii camere:


Cromatică și geometrie


Primul dormitor ales prezintă un panou decorativ care funcționează asemenea unui punct de maxim interes. Culorile calde creează un spațiu primitor și relaxant. Formele geometrice nu prezintă un ritm alert în amenajarea lor, ci unul static, la locul lui.


Minimalist


Eleganța nuanțelor de maro acordă o tonalitate minimalistă dormitorului. Cu un design simplu, lemnul adaugă nota de textură necesară unei astfel de amenajări a dormitorului. Sistemul de iluminat poziționat de o parte și de alta a patului implementează ideea de lux. Sunt detaliile ce diferențiază această încăpere de una monotonă.


Extravagant


Utilizarea unor cărămizi negre pe perete este o doză de curaj în amenajarea dormitorului. Auriul ce pare că se scurge pe suprafața cărămizor denotă o senzație de lux. Detaliile luminoase, alături de auriu și nuanțele mai îndrăznețe ale covorului și fotoliilor suplimentează efectul designului bine ales. O cameră cu astfel de elemente pe peretele din dreptul patului creează un dormitor extravagant.


Lemn dominant


Lemnul nu se regăsește doar în camere amenajate în stil rustic. Dormitorul la care facem referire acum folosește panouri din lemn pentru perete, cărora le atașează un iluminat dinamic și creativ. Este o adevărată joacă de forme și lumini. Cuvântul care reunește întreg design este „rafinat”.


Perete din pluș


Țesătura din pluș de pe perete vine în culori neutre, care să nu deranjeze vizual. În contrast cu alte modalități decorative, acest perete vine în completarea unui pat confortabil, sugerând în plus momentele perfecte de relaxare.


Sursa foto: topinspirations.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI