Paturi pentru locuinta viitorului

14-08-2015 / Blog amenajari dormitoare

Pentru pasionații de home design și tehnologie avem un articol special. Amenajarea dormitorului va fi mereu o provocare, mai ales atunci când ai la dispoziție piese de mobilier pentru ceea ce noi am numit „locuința viitorului”.


Piesele de mobilier sunt realizate pentru a satisface nevoile utilizatorilor. Cum trăim într-o eră a tehnologizării masive, tot mai des, designerii integrează sisteme audio-video diferitelor elemente decorative. Dacă ne gândim la dormitorul nostru și cum am putea îmbunătăți dotările acestuia, am putea începe cu achiziționarea unui pat.


Patul multifuncțional


Un pat care le are pe toate. Pe lângă funcția de conectarea la internet, este echipat cu un video-proiector HD și sistem audio de înaltă performanță, cu acces la TV. Mai mult decât atât, poți sincroniza lumina ambientală cu starea ta de spirit. Tehnologia integrată patului îți oferă posibilitatea de a seta luminozitatea în funcție de activitatea întreprinsă: citit, dormit, petrecut timp pe internet sau vizionat programe la televizor.


Temperatura ideală


În continuare, ne vom referi la un altfel de pat cu baldachin. De data aceasta, ies din discuție materialele delicate ce acoperă suprafața de dormit. Baldachinul are acum un rol termic, căci are integrat un sistem de ventilație. Temperatura poate fi reglată cu ajutorul unei telecomenzi. Este patul pe care ți-l dorești, indiferent de anotimp.


Relaxare pentru adolescenți


Tot din categoria confort și tehnologie face parte și conceptul șezlongului pentru adolescenți. Îl poți recunoaște ușor, căci este cel mai colorat din galeria noastră foto. O parte din activitățile zilnice ale unui adolscent se pot rezuma la confortul pe care îl oferă această piesă de mobilier. Pe lângă facilitățile hi-tech pe care designerii le propun, acest șezlong este potrivit și pentru lecturarea unei cărți din biblioteca integrată. Dacă te fură somnul, nu-i nicio problemă, te poți odihni oricând în acest șezlong multifuncțional.


Patul care se face singur


Designerii ne oferă posibilitatea de a avea totul la îndemână și de a fi conectați permanent la informație, așa cum ai văzut în exemplele anterioare. Am ajuns la concluzia că invențiile în materie de mobilier nu cunosc limite. Dacă și tu speri în fiecare dimineață ca altcineva să facă patul în locul tău, te anunțăm că acest lucru e posibil. Poate te-ai gândit „cum ar fi dacă...”. Noi îți spunem că acum poți să te bucuri de patul care se face singur.


Tu ce fel de pat ai alege? Noi, recunoaștem, ne-am dori câte unul din fiecare.


Sursa foto: freshome.com, minimalisti.com, designrulz.com

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.