TIOR

Patul tau ce personalitate are?

În dormitor, piesa centrală este patul, chiar dacă nu este aşezat în centrul camerei. Prin urmare, acesta trebuie să arate întotdeauna bine, nu-i aşa? Şi cum faci un pat să arate bine şi când nu este aranjat? În primul rând, îi creezi puţină personalitate. În al doilea rând, îi alegi accesorii pe măsură.

 

Timid şi simplu

 

Ştii ce ar fi ideal? Un cadru de pat simplu, din lemn natural, poate cu nişe în care să îţi aşezi cărţile de citit înainte de culcare, cu saltea pufoasă, potrivită pentru cadrul tău, învelită şi cu acea husă specifică, dar şi cu cearşafuri de bumbac, simple şi de bună calitate.

 

Boem şi confortabil

 

Un pat boem trebuie să îşi scoată personalitatea în evidenţă prin tăblie şi accesorii (pături şi perne).Încearcă să combini cumva cadrul şi tăblia vintage cu o pătură „aruncată la întâmplare” pe pat şi o lenjerie simplă, cu un model discret în câte un colţ.

 

De asemenea, este important să alegi decoraţiuni în tot restul camerei care să se potrivească personalităţii patului tău, dar şi să alegi cea mai confortabilă saltea pe care o găseşti, să fie una care să pară că te va îmbrăţişa de la prima atingere.

 

Jucăuş şi creativ

 

Încearcă să creezi sau să comanzi un baldachin sau un pat cu tăblie dublă, dar care să fie originală: din împletituri de nuiele sau de textile, dintr-o joacă de crengi ca cel din imagine sau cu alte detalii originale. Aminteşte-ţi că totul poate fi creat de mână omului sau, măcar, personalizat după chipul, asemănarea şi voia ta.

 

Princiar, cu nasul pe sus

 

Pe lângă toate măsurile pe care le vei lua pentru confort maxim, va trebui să te asiguri că aşternuturile şi cuvertura sunt, de data aceasta, cu ţesătura mai fină. Poate chiar cu imprimeu floral şi în culori pastelate – s-ar potrivi de minune.

 

Porţie dublă de eleganţă

 

Patul pentru cuplu trebuie să spună cu tot ce are că este pentru un cuplu: trebuie să fie elegant şi serios, dar nu prea elegant şi nu prea serios, trebuie să aibă două perechi de perne, asortate două câte două, trebuie să aibă noptiere cu veioze identice de o parte şi de alta a sa şi nu uita de factorul cel mai important: confortul!

 

Sursa foto: houzz.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI