TIOR

Pat cu baldachin - vis implinit

Astăzi îți propunem o întoarcere în timp. Istoria dormitoarelor cu baldachin pare o poveste cu prinți și prințese. Pentru că designerii și-au dorit ca generațiile următoare să se poată bucura de luxul unui pat cu baldachin, au reinterpretat modelele din trecut. Ce a ieșit puteți vedea în continuarea articolului.


Din istoricul baldachinului


Înițial, patul cu baldachin a fost un mobilier funcțional, care menținea o atmosferă căldurosă și lipsită de zgomote în timpul somnului. De-a lungul timpului, acesta a întâlnit o evoluție în ceea ce privește materialele folosite pentru acoperământ și designul atractiv al cadrului de pat.


Renaștere în designul interior contemporan


În funcție de materialele, texturile și culorile alese pentru baldachin, poți reda dormitorului tău un stil aparte. Drept inspirație, ne-am gândit la o galerie foto care să cuprindă mai multe tipuri de paturi cu baldachin. Există numeroase variații ale acestora. Cadru din lemn și draperii, cadru din fier forjat și perdele luminoase, răcoroase. Tu pe care l-ai alege?


Dormitor cu aer romantic


Dacă îți dorești să ieși în evidență cu un dormitor matrimonial uimitor, alege un pat din lemn cu baldachin. Perdele translucide te vor conduce în lumea viselor. Romantismul va fi la el acasă. În schimb, dacă optezi pentru un pat cu cadru din fier, baldachinul va echilibra eleganța spațiului. Atmosfera va fi demnă de un conac, de data aceasta cu elemente de desing contemporan.


Nopți liniștite


Linii drepte, combinații de texturi și țesături fine, perdele transparente, suprapuse. Eleganță și rafinament cu ajutorul culorilor neutre. Iluminat cald, ademenitor. Somn liniștit într-un dormitor încântător. Pentru un baldachin pe gustul tău poți alege să îți confecționezi propriile perdele pentru pat. Dormitorul tău are nevoie de o revigorare cu farmec și stil.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI