TIOR

Pasi de urmat in amenajarea dormitorului ideal

Am pregătit un mini-ghid numai bun de urmat pentru amenajarea dormitorului ideal. Chiar dacă nu ne vom referi la piesa centrală a dormitorului, patul, vom pune accentul pe detaliile care fac diferența.


Mobilier alternativ


Sunt momente în care ne dorim clipe de liniște acasă. În același timp, nu patul din dormitor este ceea ce căutăm. Mai degrabă, avem nevoie de un spațiu de relaxare. O metodalitate ușoară de răsfăț poate fi adăugarea unor fotolii confortabile.


Ai grijă ca mobilierul să marcheze stilul tău personal, pentru a-ți oferi momentele de relaxare perfecte. Le poți așeza lângă fereastră, pentru a beneficia de lumina naturală, dar și de o atmosferă liniștitoare.


Utilizarea inteligentă a spațiului


În funcție de activitățile preferate, îți poți crea dormitorul care să răspundă dorințelor tale. Dacă ești genul căruia îi place să citească o carte bună într-un spațiu relaxant, poziționează un fotoliu lângă bibliotecă. Vizual va arăta foarte bine. Totodată, ai identificat latura funcțională a dormitorului pe care o poți explota la maxim.


Dacă, în schimb, iubești să lenevești urmărind emisiunile preferate, atunci trebuie să iei în calcul spații care să îți ofere bună-dispoziție și confort.


Etajere la vedere


Într-un dormitor modern nu ar trebui să ascunzi locurile în care depozitezi diverse. Rafturi colorate, expuse pe un perete simplu și monoton conturează un design funcțional și atractiv. Bineînțeles, este necasar să iei în considerare forma și mărimea spațiului pe care încerci să îl decorezi astfel.


Este minunat cum soluțiile de stocare devin, pe neașteptate, parte interesantă din decorul dormitorului. Păstrând linii elegante, poți adăuga etajere colorate, asortate cu alte obiecte decorative sau, din contra, poți propune ca acestea să fie pata de culoare din dormitor.


Decorațiuni diverse


Având în vedere că un dormitor prezintă mai puține elemente de design care să atragă atenția, decorațiunile sunt vitale pentru actualizarea ambientului. Ori de câte ori este posibil, specialiștii recomandă să oferim interes vizual pereților mult prea goi. O idee decorativă se poate rezuma la a folosi spațiul de deasupra patului pentru o operă de artă, de ce nu, contemporană.


De asemenea, fereastra oferă sugestii de amenajare o zonelor din jurul ei. Perdele fine, delicate, inspiră designerii în alegerea unor tablouri diafane. Totuși, varietatea este cheia. De aceea, o îmbinare de culori, dimensiuni și texturi nu ar trebui neglijată. Împreună vor crea un cadru minunat.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI