TIOR

Nuante de fructe si ciocolata pentru dormitorul vostru

Dacă ai ales unul dintre cele mai noi apartamente cu 3 camere, dar nu ai luat în considerare cum va arăta decorul fiecărei camere în parte, urmărește sugestiile noastre. Galeria foto te va îndruma către alegerea cromatică ideală pentru locul în care petreci cel mai mult timp, chiar dacă dormind. Iată cum poți accentua ideea de romantism prin câteva trucuri de home design aplicate în amenajaea dormitorului tău.

Culorile iubirii

Află că în fiecare cameră poți aduce sentimente de iubire doar prin intermediul culorilor bine alese. Inevitabil, asociem roșul cu iubirea, însă ce fel de roșu? Atunci când alegem o culoare pentru amenajarea dormitorului, ne propunem să creăm ambianța perfectă, fără prea mult efort. Culorile de foc au căpătat accente plăcute, pe care le putem regăsi în tendințele decorative. Să urmărim care sunt culorile iubirii și cum pot acestea să ofere o atmosferă intimă și confortabilă.

Culori fructate

Zmeura este un fruct ce inspiră o cromatică jucăușă, dar totodată romantică. Când ne gândim la zmeură ca fiind o culoare ce se poate întâlni în dormitorul nostru, știm că va fi apreciată în special de sexul frumos. Totodată nuanțele de roz se potrivesc de minune cu notele metalice, iar adăugând o doză consistentă de alb, vei putea obține un rezultat apreciat și de către bărbați.

Nici chiar roz

În cazul în care nuanța zmeură este mult peste așteptările jumătății masculine a cuplului, atunci există variante de culori mai plăcute. Pentru a obține o paletă cromatică armonioasă, încearcă să adaugi culori precum violet sau albastru. Astfel, vei echilibra aportul ambelor sexe în amenajarea dormiorului. Păstrează o atmosferă relaxantă, folosind în doze optime culorile stridente.

Caramel și ciocolată

De la fructe, trecem la dulciuri, având nuanțe ciocolatii care să ofere o atmosferă favorabilă intimității necesare în amenajarea dormitorului. Nuanțele ciocolatii pot fi asociate cu cele care imită caramelul. Pregătim, astfel, desertul casei, dormitorul. Sfatul specialiștilor în home design se îndeaptă către nuanțe asemănătoare portocalei, pentru a nu ne îndepărta foarte tare de zona fructată.

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI