TIOR

Locuri de vis pentru un pui de somn

Dacă ţi-au plăcut articolele anterioare despre mese deosebite, despre paturi originale, despre scaune cu design insolit, îţi va plăcea şi articolul acesta. Îţi vom prezenta pe scurt câteva măsuri pe care să le iei pentru un loc confortabil unde să tragi câte un pui de somn din când în când, dar vom pune accentul pe imaginile încărcate în galeria foto.

 

Să fie destulă lumină.

 

Este recomandat ca într-un astfel de spaţiu să fie destulă lumină cât să poţi vedea ce este în jurul tău şi cam ce vreme e afară, dar şi destul de întuneric încât somnul tău să fie cât mai liniştit, chiar dacă durează şi numai 20 de minute. De altfel, poate nu vrei să dormi, ci numai să stai puţin la orizontală să te odihneşti – prea puţină lumină ţi-ar putea afecta negativ starea de spirit. Aşadar, cel mai bine este să ai draperii groase, dar să le ţii cel mai adesea date la o parte din calea luminii solare.

 

Să fie totul plăcut la atingere.

 

Bineînţeles, confortul înseamnă două lucruri: să stai bine (să ai o poziţie sănătoasă şi confortabilă, relaxată şi relaxantă) şi să îţi placă lucrurile din jurul tău – să îţi placă materialele de pe pat ca textură şi culoare, să îţi placă salteaua, să ai destule pernuţe şi pături la îndemână pentru a te culcuşi cât mai bine. Analizează-ţi bine gusturile şi cumpără accesoriile necesare pentru un confort sporit.

 

Cromoterapie? Doreşte cineva?

 

Culorile contează foarte mult. Am mai discutat despre influenţa culorilor şi cu alte ocazii, aşadar acum nu mai este cazul să insistăm. Vom spune numai atât: identifică nuanţa preferată a culorii preferate şi exploateaz-o, foloseşte-o la amenajarea locului de odihnă.

 

Adaugă întotdeauna ceva fresh!

 

Fiecare colţ din locuinţa ta are nevoie de împrospătare din când în când, indiferent că este vorba despre un ghiveci cu plante de interior (poţi citi mai multe despre plantele de interior aici), o vază cu flori proaspete, o briză de aer venită pe fereastră sau dintre cortinele dormitorului amenajat în mijlocul grădinii sau fie şi o mireasmă plăcută venită de la odorizantul de cameră temporizat.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI